Chilirejer i Øl 700

Øl, rejer og chili, det er da godt?  Kombinerer du de, så bliver det en udsøgt ret.  Den er også ret hurtig at lave, specielt om du har færdig rensede rejer.

Denne ret kan bruges som hovedret eller som en del af et tapasbord.

Brug den øl som du synes smager bedst.  Jeg vil anbefale en stout, men da vi lavede denne hvor vi tog billeder havde vi kun en pilsner og det giver også en god smag.

Anbefalet øl til rejerne er en pilsner eller bock.  Prøv det!

Læs mere om hvordan øl og mad passer sammen her:

Chilirejer i Øl

En fantastisk velsmagende og nem ret at lave
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Hovedret
Køkken Latin Amerikansk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 spsk Olivenolie
  • 2 spsk Smør
  • 1 stk Løg (en lille)
  • 300 ml Lys Jeg valgte Svaneke Pilsner, men den er også god med Stout
  • 2 spsk tomatpuré
  • 100 ml Sød chili sauce
  • 1 spsk frisk koriander
  • 1/2 tsk Cayennepeber
  • 500 gram Rå tigerrejer

Sådan gør du
 

  • Find frem dine ingredienser
  • Varm smør og olie i en stegepande. Tilsæt den hakkede løg, og steg til de er bløde. Det tager cirka 5 minutter.
  • Tilsæt øl, tomatpuré, sød chilisauce, cayenne peber og koriander. Lad det koge op. Om du vil have det endnu stærkere tilsæt mere cayenne
  • Når det koger, tilsæt rejerne i et enkelt lag uden det bliver for fuldt i panden.
  • Steg i 3 minutter, før du vender og steger i yderligere 3 minutter til de er lyserøde. Du må måske skære i en for at se om de færdige, da det kan være svært på grund af saucen.
  • Server med ris eller på en bagt kartoffel.

Noter

Om du bruger færdigkogte rejer, varm de i saucen til de er gennemvarme.  Du ville ikke at de skal oversteges.
 
Keyword Rejer
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var