EDDIE OG JAN-ERIK´S ØL OG MADSHOW

PÅ MIDTFYNS BRYGHUS 9. OKTOBER 2021

Årets ølevent?

Du får en omvisning på bryghuset, standupcomedy og ølsmagning. Det er ikke en klassisk ølsmagning, som du kender den. Eddie ejer ganske vist Midtfyns Bryghus, men han er mest af alt amerikaner og entertainer.

Udover Eddie’s Ølshow vil Jan-Erik også fortælle om processen bag bogen og give tips til, hvordan du bruger øl i mad.
Til Eddies øl får du en tastingmenu fra bogen, som matcher de øl han serverer. Der vil blive serveret 7 retter til de 7 øl, Eddie vil underholde med.
Det perfekte event for venner, poltabend, firmaudflugt hvis du er en anelse øl- og madinteresseret.

 

Bestil din plads her

BESTIL DIN PAKKE HER:

Amerikaneren

Eddies Ølshow

KAN DU LIDE ØL?

 

Kan du lide at grine?

Hvis du kan svare JA på bare ét af de spørgsmål, så skal du med til verdens sjoveste ølsmagning, hvor bryghusejer Eddie Szweda, sørger for at øl og underholdning kombineres i skøn forening.

Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder Eddie med historier om livet som “nydansker” og mødet med den danske kultur, mens han serverer nogle af sine prisvindende øl.

Det er en helt fantastisk oplevelse hvor lattermusklerne bliver sat på prøve og ganen bliver smøret. 

SE UDVALGET – HVILKE ØL FÅR DU MÅSKE SMAGE? EDDIE BESTEMMER!

Nordmanden

VIL DU HAVE EN KULINARISK OVERRASKELSE

Gennem rejsen mod at lave bogen – har denne kødelsker fundet ud at man kan lave smagfuld og fantastisk vegetarmad.  Det er flere som tror de får kød, når jeg serverer min retter.  Kom og bliv overrasket og måske overbevist?

Jeg er en nordmand på 56 år, som kom til i København i 1999 for at arbejde i IT-branchen. Gift med Charlotte og har 2 børn. Jeg harr de to blogs Gule Gardiner og Klassikere og Øl, Mad og Folk. Jeg er en brændende passion for øl og mad, og er en autodidakt kok, som udgav ”Øl i Mad” i 2018 og nu Ølvegetar.

De bedste ingredienser

Hvad kan du risikere at få smage?

Mulig menu – det hele hviler på hvilke øl Eddie vælger

Sennepssild

Dejlig forret.  Silden er lavet på Aubergine i Rough Snuff II lage, for så at marinere i en sennepsmarinade.  Servers på rugbrød, med rødløg og kapers.

Laks med rygeostcreme

Faux laks med rygeostcreme, lokalt fra fyn. Serveret på rugbrød med purløg

TartØLetter

RodfrugstartØLetter med eftårets rodfrugter, som kålrabi, gulerødder og pastinak, i en opbagtsovs. 

Røget Kartoffelmad

med ramsløgsmayonnaise, æg og purløg på rugbrød

Snapsemad

Elgbøf, ølsyltede enebær, pocheret æggeblomme og Løitenakvavit marinerede tyttebær serveret på franskbrød

(Original – Pariserbøf)

Skipperlabskovs

Med tilbehør som rødbeder, sennep, purløg og rugbrød

Pulled pork

Smagfuld pulled “pork” med hjemmelavet BBQ-sauce og broccolislaw – serveret på briocheboller

Beerbrandymisu

Signaturdesserten.  Tiramisu med brandy og porter.

HVAD FOLK SIGER

“En stor kulinarisk oplevelse”

“Dette var simpelthen så fantastisk, at det var ingen stjerner å trekke. Tankene, fantasien, planlegningen, innkjøpene, utførelsen, gjestene, den enorme spennvidden i ølutvalget, 10 forskjellige akevitter og rammene gjorde dette til en opplevelse på Noma-nivå (ja, jeg har vært der).”

Pål Rikter

“Jeg er frisk på en sådan oplevelse igen!”

“Ved bordet fik vi den ene lækre frokostret, tilberedt med øl, efter den anden. Man kan tydeligt mærke at der er lagt kærlighed i hvert enkelt stykke mad

Vi var alle meget forbløffet over den lækre sildemad, som man ved første bid var overbevist om indeholder rigtig sild, men det gør den ikke – det er vegetarsild med Aubergine”

Ronnie Efland – vinder hovedpræmie julekalender 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal vi komme til jer?

Få et skræddersyd forslag til menu og ølsmagning.  Hvad er dine ønsker?  Lad os tage en samtale!