Forside

IPA Appelsincreme

IPA Appelsincreme

Dessert er godt, men desværre laver jeg det for sjældent.  Vi fik pænt besøg og skulle bruge en god dessert.  Jeg lavede en frugtsalat, hvor jeg blandt andet lavede denne appelsincreme til. Den blev en hit, og man ville gerne prøve at lave en tærte med denne - det...

læs mere
Øldampet rødtunge med ramsløgswrap

Øldampet rødtunge med ramsløgswrap

Jeg elsker ramsløg.  Fantastisk når du bruger det i mayo eller i pesto. Rødtunge er kongen af fladfisk.  Hvad hvis man damper den i øl, og man lar den dampe i ramsløg, så kan det vel ikke blive så dårlig?Jeg bruger hvedeøl i citronsauce og til at dampe i.  I denne...

læs mere
Restaurant Carl Nielsen – 5 ØMF’er

Restaurant Carl Nielsen – 5 ØMF’er

Menuen, ja.  Vi er vel af dem som bedst kan lide de gamle klassiske frokostklassikere. De finder du ikke her. Mange gange skal man opfinde noget nyt, bare for det skal være nyt virker det som.  Men ikke her. De har kommet op med nogle spændende retter med respekt for...

læs mere
Pulled jackfruit

Pulled jackfruit

Kogebogen Ølvegetar kommer ud i efteråret - bliv med at støtte projektet her.Jeg har altid elsket pulled pork - men kan man lave en vegetar version?  Helt klart.  Til sønnikes studentfest lavede vi både pulled pork og pulled jackfruit.  Nogle tog "fejl" og tag den...

læs mere
7 sunde grunde til at spise mere kålrabi

7 sunde grunde til at spise mere kålrabi

Danmarks mest undervurderede rodfrugtKålrabienI Danmark bruges kålrabi mest som dyrefoder.  Det skal det gøres om på!  Den sundeste og bedste af alle rodfrugter.  I mit hjemland Norge bruges kålrabien lidt mere, og da jeg var barn, fik jeg kålrabiskiver med mig for at...

læs mere
Trinidad Doubles

Trinidad Doubles

Kogebogen Ølvegetar kommer ud i efteråret - bliv med at støtte projektet her.Jeg så på det den amerikanske Top Chef - og så en som lavede det han kaldte ølsnacks fra Caribien.  Nysgerrigheden blev tændt og man fandt hurtig ud at dette er en tilnærmet nationalret der...

læs mere
Stout Pulled Duck

Stout Pulled Duck

Vi havde et andebryst til overs.  Jeg har længe haft lyst til at lave "pulled duck", men kan man det af brystet.  Det er jo ikke særlig fedt?  Når man laver pulle pork er det jo fedtet som bryder ned kødet.  Men jeg tænker hvis man lader den få lov til at godtgøre sig...

læs mere

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This