Infographics

Vi har lavet en del infographics med information om øl og mad.  Her får du alle sammen på et sted.

Her er nogle sjove facts om dansk øl:15 sjove facts om Danske øl

Her er en infographic om hvordan sætte øl og mad sammen.  Læs også hele artiklen her.

Øl, mad og folk

Kunstnere har ofte haft et had/kærlighed/had forhold til alkohol. Det har givet nogle gode citater

Øl,Mad og Folk

Her 15 nye sjove fakta om øl

15 nye factsv2

Ikke kast ølrester efter festen. Her er 11 gode tips til hvad du kan bruge de til. Alt fra skønhedstips til skadedyrsbekæmpelse,rens og polering. Læs alle tips her.

11 husholdningstips for brug af ølrester

Havde vi klogere politikere og statsoverhoveder før?  Se på nogle af disse citater og døm selv.

Øl, Mad og Folk

Her er 15 grunder til at øl er godt for helsen. Læs hele artiklen her:

ømf.dk Øl og helse

Oversigt over de mest vanlige danske øltyper . Læs hele artiklen her:

Øltyper

Lammekebab i pita

Lammekebab i pita

Hvad gør du når du har næsten en halv lammekølle tilbage efter festmiddagen med Grillet "sommerfugl lammekølle med krydderurter. Kødet er så delikat at det kan bruges til pålæg, men hvad med at lave noget helt andet? Lammekebab er jo godt, eller hvad? Jeg laver en...

Beruset rødgrød med flødeis

Beruset rødgrød med flødeis

Rødgrød med fløde - den danske nationalret som ikke kan udtale og slår krøl på tungen. Retten som er sommer. I forbindelse med det er 800 års jubilæet for Dannebrog, begyndte jeg at fundere om man kunne bruge øl i rødgrøden?  Altså et giftermål mellem to...

Asiatisk kylling på øldåse

Asiatisk kylling på øldåse

Dette er den 9. måde jeg har prøvet at lave den saftige kylling på dåse. Det er helt utroligt hvor mange måder kan lave kylling på dåse. Jeg har mindst ni til.De sidste har været lidt på den asiatiske side. Denne har udgangspunkt i Korea, og er lidt spicy. Jeg har...

Om tartØLetter

Om tartØLetter

Tarteletter Det tog mig 16-17 år i Danmark før det gik op for mig hvilken genial lille ret det er.  Den virker som noget mærkelig noget.  En beholder som smuldrer, med mad som flyder ud over det hele.  Men efter års akklimatisering, har jeg nå fået åbnet øjnene for...

Klipfisk tartØLetter

Klipfisk tartØLetter

Klipfisk? Er det godt? Svaret er ja! Når du også udvander det i øl, såkaldt udølning bliver det ekstra godt. Jeg brugte IPA som matcher det høje saltniveau i fisken. Sammen med de stuvede grøntsager så får du en yderst velsmagende ret. Får du ikke fat i klipfisk, så...

Finnbiff TartØLetter

Finnbiff TartØLetter

Rensdyr er et fantastisk godt kød, og finnbiff er en populær gryderet fra Finnmark i Norge, som er hurtigt at lave, og smager fantastisk. Denne ret passer også godt i tartØLetter. Kan du ikke få fat på rensdyr eller andet vildt, kan du også bruge lam skåret i helt...

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This