Infographics

Vi har lavet en del infographics med information om øl og mad.  Her får du alle sammen på et sted.

Her er nogle sjove facts om dansk øl:15 sjove facts om Danske øl

Her er en infographic om hvordan sætte øl og mad sammen.  Læs også hele artiklen her.

Øl, mad og folk

Kunstnere har ofte haft et had/kærlighed/had forhold til alkohol. Det har givet nogle gode citater

Øl,Mad og Folk

Her 15 nye sjove fakta om øl

15 nye factsv2

Ikke kast ølrester efter festen. Her er 11 gode tips til hvad du kan bruge de til. Alt fra skønhedstips til skadedyrsbekæmpelse,rens og polering. Læs alle tips her.

11 husholdningstips for brug af ølrester

Havde vi klogere politikere og statsoverhoveder før?  Se på nogle af disse citater og døm selv.

Øl, Mad og Folk

Her er 15 grunder til at øl er godt for helsen. Læs hele artiklen her:

ømf.dk Øl og helse

Oversigt over de mest vanlige danske øltyper . Læs hele artiklen her:

Øltyper

Chili Tripel Lammeskanke

Chili Tripel Lammeskanke

Lammeskanke er godt. Det er måske min favorit vinterret. Udover dette får man en "gratis" lammeskank med når man udbener lammeboven til den fantastiske Lammeporchetta. Dette giver muligheder til at prøve nye opskrifter. I denne prøver jeg at få lidt bid i den med...

Sunshine gulrod ølpuré

Sunshine gulrod ølpuré

Gulerødder er godt! Godt til fisk, godt til kød, godt til det meste. Hvorfor ikke lave en dejlig og smagfuld ølpure? Sunshine gulrod ølpuré - Dejligt tilbehør - Gulerødder, olie, Smør, Kardemomme, øl (jeg brugte sunshine fra Midtfyns Bryghus),...

ØLaksedeller

ØLaksedeller

Findes noget sundere end fiskefrikadeller? Findes noget bedre end når de er lavet med laks og øl, såkaldte ØLaksedeller? Til disse brisler passer det godt med en weissbier Se hvordan øl og mad passer sammen her. ØLaksedeller - Dejlige...

WIT og Lime Ølmayonnaise

WIT og Lime Ølmayonnaise

Denne mayonnaise er godt til fisk. Vi har brugt vor basisopskrift, og så tilsat WIT og lime som passer til fisk. Prøv selv! WIT og lime Ølmayonnaise - Smagfuld ølmayonnaise - æggeblomme, WIT (eller weissbier), lime (saft og skal), vand,...

Tartøletter med brisler, bacon og champignon

Tartøletter med brisler, bacon og champignon

Helt ærligt, så vidste jeg ikke hvad brisler var, før jeg læste om at den første tartelet var lavet med netop brisler. Straks tænkte jeg, at det kunne laves om til en tartØLet. Hvad er det, og det burde man da kunne lave til en tartØLet? Brisler er små kirtler, der...

Teglporten Røgede Hotwings

Teglporten Røgede Hotwings

Planlægger man lidt på forhånd kan man marinere kyllingevinger over natten.  Des længere de marinerer, des mere ølsmag får de.  Jeg brugte en Wheat fra Midtfyns Bryghus, og det blev et meget godt resultat. At røge vingerne giver en endnu bedre smag.  Du regulerer...

Stout Ranchdressing

Stout Ranchdressing

Ranchdressing er en af de klassiske amerikanske dressinger.  Passer fantastisk til hotwings og anden grilmad, til grønsager eller chips.  Stout Ranchdressing - Smagfuld dressing - mayonnaise, creme fraiche, hvidløg (knust), Stout (så...

Ale lammepostej

Ale lammepostej

Leverpostej er godt. Når den laves af lammelever får den en kraftigere smag. Bruger du lammehjerter, så bliver den lidt mildere i smagen. Øl bruges her til at fortynde massen, og giver en god smag. Den kan serveres som almindelig leverpostej eller som delikatessen...

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This