Silderand med stout
Den gang jeg vokset op i de brune og orange 70ere, var det meget at putte mad i gele. Hornfisk i...
Læs mereIndsendt af jeric40 | dec 10, 2020 | Fisk, Madretter med øl, Sild |
Den gang jeg vokset op i de brune og orange 70ere, var det meget at putte mad i gele. Hornfisk i...
Læs mereIndsendt af jeric40 | apr 14, 2020 | Fisk, Madretter med øl, Ørred |
Ørred er lidt den glemte fisk i laksefamilien – alle skal have laks. Jeg synes personlig at ørred...
Læs mereIndsendt af jeric40 | dec 8, 2019 | Lam, Madretter med øl, Morgenmad |
Lammerullepølse er fantastisk godt. Når du lavet den i Belgisk Ale bliver den endnu bedre. Det er...
Læs mereIndsendt af jeric40 | maj 2, 2019 | Fisk, Mad og Øl, Madretter med øl |
Naboen spurgte; ”vil du have nogle hornfisk? Kan du bruge det til at lave noget med øl?” Jeg...
Læs mereIndsendt af jeric40 | aug 11, 2015 | Egnsretter, Sønderjylland |
I gamle dage lavet man desserter fra bunden af. Ingen pulver eller essenser. Man var heller ikke...
Læs mere
Seneste kommentarer