Findes det en bedre kombination?

Grill med øl

Det at drikke øl til grillmad har været en selvfølge siden grillmaden blev opfundet.  Det er som hånd i handske og fod i hose – altså et perfekt match.  Hvad med øl i grillmaden?  Det passer også fantastisk godt.

Alle kender efterhvert kylling på dåse, men øllet er fantastisk i marinade, i grillsovser, til at sprænge kødet i.  Hvis du skal ryge kan du blødgøre træflis i øl, du kan bruge øl til at tilføre lidt fugtighed i en rygeovn.   Det samme kan du gøre på grillen, ved at baste eller spraye kødet med øl.

Det passer til alle typer kød, fisk, skaldyr og vegetarretter.

Svinske grillretter

LAMMET ER GODT PÅ GRILL

OKSEKØD – FANTASTISK PÅ GRILL

Kyllingeretter – og andre flyvende dyr

Lækkert kalkunbryst marineret i øl

FISK OG SKALDYR

VEGETARISKE HOVEDRETTER

Tilbehør

Den første kogebog