På tide og blive en

Ølvegetar

For mange i min omgangskrets,  er det utroligt at undertegnede taler om, og ikke mindst laver vegetarmad.  Men det gør jeg med større og større entusiasme og glæde.  Det startede med at vi fik en vegetar i familien, og hvad gør man så?

Mange laver en god salat, men når man så sidder til en familiefrokost med sild, fiskefilet og andet kød, er det ikke særlig inkluderende at servere en salat. Derfor startet vi at lave lignende retter, bare vegetarisk.  De ble så gode at alle ville have de.  Hvorfor? – for øl er en fantastisk ingrediens til at smagforstærke vegetarretter på.  Øl giver en dybde og variation som er skabt for vegetarretter.  Derfor er jeg nu en glad ølvegetar, som erstatter kødet et par dager i ugen med glæde.  Det var det ingen som havde troet om denne kødelskeren.

VEGETARISKE SNACKS OG SMÅRETTER

VEGETARISKE FROKOSTRETTER

SUPPER

VEGETARISKE HOVEDRETTER

Tilbehør

Den første kogebog