Efter å ha lavet den eksklusive og opgradererte fiskebudding har jeg her en lille opskrift du kan bruge den dejlige fisk til.

Hvad med et smørrebrød? Rist et landbrød eller surdejsbrød. Steg så fiskebuddingen gylden. Smør remoulade på brødet, læg blommetomater, fiskebudding og salat -krydr med lidt paprika- og karrypulver – og voila – du har et lækkert smørrebrød.

Til fiskebuddingen kan du tage en af de nye dejlige pilsnere som har kommet på markedet. Se hvordan øl og mad passer sammen her.

Fiskebudding smørrebrød
Print Recipe
Dejlig sundt smørrebrød
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Fiskebudding smørrebrød
Print Recipe
Dejlig sundt smørrebrød
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
10 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser
  2. Øl- og fiskebuddingen skal være i skiver på ca 2 minutter. Steg de gyldne på begge sider i en pande
  3. Rist brødet
  4. Server - remoulade, blommetomater, fiskebudding og salat. Drys lidt paprika- og karrypulver på toppen
Del denne opskrift