Findes noget sundere end fiskefrikadeller? Findes noget bedre end når de er lavet med laks og øl, såkaldte ØLaksedeller?

Til disse brisler passer det godt med en weissbier
 Se hvordan øl og mad passer sammen her.

ØLaksedeller
Print Recipe
Dejlige smagfulde lakse frikadeller med WITøl
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 20-30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 20-30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 30 minutter
ØLaksedeller
Print Recipe
Dejlige smagfulde lakse frikadeller med WITøl
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 20-30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 30 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 20-30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 30 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Find frem alle ingredienser
  2. I en gryde på medium varme hælder du øl og vand. Læg laksefileterne i. Lad laksen pochere til den er såvidt gennempocheret.
  3. Smelt smør i en pande på medium/høj varme. Svits porrer til de er bløde. Tilsæt tomater og lad de stege med i nogle få minutter. Rør rundt af og til
  4. Fjern panden fra pladen og mix ind dild og panko. Sæt tilside
  5. I en foodprocessor hakker du laks, æggehvider, 2 spsk øl, citronsaft og fløde. Når du har blandet disse til en fars, rører du ind estragon, cayenne, muskat, salt og peber.
  6. Med en stor ske, overfører du farsen til en stor skål, hvor du så rører ind porremixen.
  7. Form den til laksefrikadeller, og placer de på plastfilm. Sæt dem kølig i minimum 30 minutter så de bliver faste.
  8. Grill eller steg de på lav varme. Ca 4-5 minutter på hver side.
  9. Server med en grillet citron og dild
  10. eller med WIT mayonnaise og citron.
Del denne opskrift