I den lokale Netto har de stadigvæk muslinger til 25 kr per kilo.  Ja rigtigt, 25 kr!  Så kan man købe en god øl og nogle få andre ingredienser, så har du en fantastisk frisk sommerret!

Tidligere har jeg lavet en med røget bacon dampet i hvedeøl, den smagte fantastisk!  Denne prøver jeg at lave med lidt mere krydderi, med hvidløg og sriracha sauce.  Dejlig.  Det tager kun 20 minutter, og smager fantastisk.

Nydes med en pale ale. Læs mere om hvordan øl og mad passer sammen her.

Øldampede Muslinger i Hvidløg og Sriracha
Print Recipe
Dejlig frisk sommerret
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Øldampede Muslinger i Hvidløg og Sriracha
Print Recipe
Dejlig frisk sommerret
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Samle ingredienser
  2. Rens muslingene
  3. Smelt smør i en gryde
  4. Tilsæt hvidløg, sriracha, paprika, øl, fiskefond, og bring det til at simre
  5. Tilsæt muslinger. Lad de dampe i ca 5 minutter til de er åbne.
  6. Tilsæt persille
  7. Fjern de muslinger som ikke har åbnet sig (vigtgt!) Server med brød!
Del denne opskrift