Kan man lave Ølpostej, altså leverpostej hvor øl er en ingrediens?  Det måtte vi finde ud af? En god dansk ret, kan vel bare blive endnu bedreved at putte ind den danske nationaldrikken?

Chancen kommer da jeg får besøg fra Norge og skal lave en lille dansk frokost.  Jeg må sige at resultatet blev mere en godkendt, ja faktisk meget godt, og kan anbefales.  Du kan bruge svinelever om du vil bytte ud kalveleveren.

Ølpostej

Prøv den!

Ølpostej
Print Recipe
En dejlig leverpostej med øl i
Antal personer Forberedelses tid
4 pers 10 minutter
Tilberedningstid
1 time
Antal personer Forberedelses tid
4 pers 10 minutter
Tilberedningstid
1 time
Ølpostej
Print Recipe
En dejlig leverpostej med øl i
Antal personer Forberedelses tid
4 pers 10 minutter
Tilberedningstid
1 time
Antal personer Forberedelses tid
4 pers 10 minutter
Tilberedningstid
1 time
Ingredienser
Antal personer: pers
Instruktioner
  1. Find frem alle ingredienser.
  2. Lever finhakkes sammen med løg.
  3. Bland ind salt, peber og mel og timian
  4. Svinefedtet blandes ind i levermassen. Jeg købte hakket fedt, du kan eventuelt koge og hakke det selv.
  5. Øl og fond hældes i massen
  6. Rør ind de sprødstegte bacontern i massen
  7. Bages ved 170 grader i en time
  8. Læg et par skiver stegt bacon på og Server!
Recipe Notes

Inspireret fra en opskrift fra Pølsemageriet i Silkeborg

Del denne opskrift