Simre, simre, simre. Simremad er favoritmad. Få fat i noget billigt kød og du kan trylle det til det møreste og smagfulde kød. Se hvilke grøntsager og rodfrugter du har i køleskabet, og lad gryden gøre alle tryllekunstner for dig.

Med rigtig øl, får du en bedre fylde og balance i retten. Denne dag jævnet vi ikke med mel, da vi havde var forkælet og ville have retten mere ”suppeagtig”

Den passer udmærket med en bock eller brown ale.  Se hvordan øl og mad passer sammen her.

Oksegryde med rodfrugter
Print Recipe
Dejlig og ned øksegryde
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Oksegryde med rodfrugter
Print Recipe
Dejlig og ned øksegryde
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Find frem alle ingredienser
  2. Varm olie og smør i en gryde og brun oksekødet. Fjern oksekødet fra panden, erstat med hvidløg og løg og svits indtil de er bløde, ca 5 minutter. Tilsæt øl, oksefond, Worcestershire sauce, tomatpuré, sukker, paprika, salt og lidt peber
  3. Kom oksekødet tilbage i gryden, læg låg på og lad det simre i en time. Hvis væskeniveauet bliver for lavt, skal du tilføje mere fond efter behov.
  4. Tilsæt gulerødder, pastinak, bladselleri og lad det simre videre en time..
  5. Tilsæt kartofler og lad det simre færdig i ca 1 time. Totalt 3 timers simretid.
  6. Hvis du vil have en lidt tykkere ret, rør melet i. Lad det simre I 10 minutter til.
  7. Tilsæt til slut den hakkede persille, og rør igennem
  8. server
Del denne opskrift