Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Egnsret Rejsolog

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Øl Rejsolog

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Team rejsologer

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vores fælles projekt vil tage os på en tur gennem Danmark og en tur gennem et parforhold som ikke altid ser tingene ens. Der vil blive skarpe dialoger med konflikter og nuancer.

Morokkansk Fisketagine med ale

Morokkansk Fisketagine med ale

Man har fået en tagine i gave og man kan ikke vente med at tage den i brug?  Skal man lave lam eller fisk?  Vi ender på det sidste.  Vi laver en marokkansk version.  En chermoula bliver lavet som marinade samme med øllet. Jeg brugte en frisk...

Beerbrandymisu

Jeg har ikke lavet så mange desserter med øl, men det skifter nu!  Det er jo fantastisk godt.  Jeg har længe sæt mig ud Beeramisu, altså Tiramisu med øl.  Selv om jeg har været rejsende sælger i 30+ år, kan jeg ikke lide kaffe. Derfor vil jeg lave en...

Rough Snuff samiske lammetartØLetter

Rough Snuff samiske lammetartØLetter

Snus i Øl? Ja det var et hit den gang Rough Snuff blev årets øl, og blev forbudt på grund af dette.  Midtfyns Bryghus har lavet en version af øllet uden snus, og den smager fantastisk.  Jeg har tidligere lavet en tartØLet med den samiske ret Finnbiff. Denne er lavet...

Lammekebab i pita

Lammekebab i pita

Hvad gør du når du har næsten en halv lammekølle tilbage efter festmiddagen med Grillet "sommerfugl lammekølle med krydderurter. Kødet er så delikat at det kan bruges til pålæg, men hvad med at lave noget helt andet? Lammekebab er jo godt, eller hvad? Jeg laver en...

Beruset rødgrød med flødeis

Beruset rødgrød med flødeis

Rødgrød med fløde - den danske nationalret som ikke kan udtale og slår krøl på tungen. Retten som er sommer. I forbindelse med det er 800 års jubilæet for Dannebrog, begyndte jeg at fundere om man kunne bruge øl i rødgrøden?  Altså et giftermål mellem to...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This