Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Egnsret Rejsolog

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Øl Rejsolog

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Team rejsologer

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vores fælles projekt vil tage os på en tur gennem Danmark og en tur gennem et parforhold som ikke altid ser tingene ens. Der vil blive skarpe dialoger med konflikter og nuancer.

Ande- og kartoffel tartØLetter

Ande- og kartoffel tartØLetter

Netto havde økologiske andelår på salg, og vi skulle have frokostgæster. Hmmm - kunne man lave en tartØLet med and? Ja, selvfølgelig! Jeg lavede en gryde med grøntsager og lod den simre. Lod andeølfonden blive ekstra smagfuld. Derfor brugte jeg også en smagfuld stout....

Pressure Drop – 5 Ømf’er

Pressure Drop – 5 Ømf’er

I den en ende er selve bryggeriet og foran denne er baren som har 18 haner, hvor ca halvparten er egne, og andre er fra gode bryggerier rundt i Europa/verden.   Øllene er fantastisk gode.  Den NEIPA da laver er ifølge min hustru den bedste hun har smagt.  Rundt...

Beavertown Brewery 4 Ømf’er

Beavertown Brewery 4 Ømf’er

Er du bare en smule ølinteresseret har du mødt de coole øldåser med spacemen på dåserne.   Beavertown har taget ølverdenen med storm, og vi måtte jo ud til Tottenham for å se hvordan det hele sker.   Er du bare en smule ølinteresseret har du mødt de coole øldåser...

Crate Brewery 4 Ømf’er

Crate Brewery 4 Ømf’er

Kan det blive bedre? En lørdag i et bryggeri placeret i en gammel hvid industriel bygning, som ligger ved slusen i en kanal i det østlige London, som oveni serverer de tyndeste, sprødeste hvide pizzaer?   Kan det blive bedre? En lørdag i et bryggeri placeret i en...

Howling Hops 5 Ømf’er

Howling Hops 5 Ømf’er

Vi er spændte på at tage ud til Howling Hops – den første brewpub i verden som serverede øl direkte fra tankene. Altså ikke vejen om flasker eller fad – de har kuttet mellemleddet. Øllene har ikke set lys eller blevet udsat for ilt  Vi er spændte på at tage ud...

Ølben i måneskin

Ølben i måneskin

Vi har tidligere lavet den fantastisk egnsret Ølbien fra Midtjylland. De er fantastiske, men kan man gøre de bedre? Krofatteren fra Sevel kro fortalte at han sprængte benene i 2-3 døgn. Vi finder en øl som vi ved fungerer godt til sprængning - Moonshine - fra Midtfyns...

Pulled Ølpork Pizza – PØPP

Pulled Ølpork Pizza – PØPP

En af grundene til jeg laver Pulled Pork er at jeg kan bruge resterne til PPP - Pulled Pork Pizza - verdens bedste pizza. Dette er en variant som er PØPP - Pulled ØlPork Pizza. Hurtig og god aftensmad. Madspild er ikke godt - og dagen efter at have spist Pulled...

Pulled ølpork

Pulled ølpork

Hvordan kan et sådant billigt og ofte set på som dårlig stykke kød, blive så fantastisk godt? Svaret er tålmodighed og brug af gode råvarer Vi har vanligvis en ny favorit på grillen hver sommer. Det er mange år siden vi grillet utallige Pulled Pork i løbet af...

Spicy barbecueølsauce (Grillølsauce)

Spicy barbecueølsauce (Grillølsauce)

"Den bedste barbecuesauce jeg har smagt" udbryder konen da hun smager den ny grillsauce jeg har lavet til Pulled Ølpork. Jeg ved ikke om det var for at være sød, men jeg tror hun mente det 🙂 Du skal bruge en maltrig øl, og valget falt naturlig på Rough Snuff II fra...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This