Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dette blog og udgiver kogebogen Øl i Mad.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Det gode par

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter

En dag i øllets tegn i nordøst London

EN DAG I ØLLETS TEGN NordøstLondonLondon er stort.  Megastort.  Vi ville prøve at bruge en dag i øllets tegn i Nordøst London.  Det største arbejderstrøg i England. Hvad vi oplevede i Nord-London:Jeg og konen skulle til London en weekend. Konen ville helst til Downton...

Vegetar “lammekrone”

Vegetar “lammekrone”

Lammet er for mange selve symbolet for påsken.  Dette er en en tradition helt tilbage fra jødenes flugt fra Egypten, og Jesus ses også på som guds lam, da han blev ofret i påsken. Kan man lave et vegetarisk "lam", så man kan servere de samme udseende retter til  alle...

Ølmarineret lammekrone

Ølmarineret lammekrone

Det er vel ikke særlig overraskende at mit favoritkød er lam.  Lam i alle faconer.  Det er derfor jeg elsker påsken, det er højsæson for lam.  Dejlig. Jeg faldt over en opskrift som er lige gammel som mig,  altså fra midt i 60erne.  Udfordringen var at beskrivelsen...

Vegetar chorizopølse

Vegetar chorizopølse

Nu står grillsæsonen for døren og da er det vigtigt at have gode vegetariske alternativer til hele familien.   Denne chorizo er smagfuld, fuld af krydderier og lidt spicy.  Du kan servere den som morgenmadspølse, eller som grillpølse, i tortillas eller som din fantasi...

Vegetar pølsebindemiddel

Vegetar pølsebindemiddel

Bindefarsen i pølser er noget af de vigtigste når man laver pølser.  Det være sig kødkøkken og det vegetariske.  Har man ikke et godt bindemiddel, vil pølsene falde fra hinanden og de vil mangle fylde.  Specielt i det vegetariske køkken er det vigtigt. Her bruger vi...

Vegetar Tortilla Suppe

Vegetar Tortilla Suppe

Det er godt med suppe om vinteren. Rigtig godt enda.  Den skal jo også smage lidt.  Derfor er det godt at bruge de smagfulde mexikanske krydderier en suppe.  Sammen med sprøde tortillas så bliver det rigtigt godtDet vigtigste her er fonden.  Har du ikke lavet en...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This