Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dette blog og udgiver kogebogen Øl i Mad.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Det gode par

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter

Kålrabi ziti med grønkål og svampe

Kålrabi ziti med grønkål og svampe

Kålrabi er en af de sundeste grøntsager som findes, og er min favorit. Desværre bruges den til for lidt, næsten bare til mos. Den kan bruges til masse forskelligt. Her bruger vi den som pasta. Det bliver fantastisk godt. Har du ikke en kålrabi for hånden - kan du også...

Vegetar Shepherd´s Pie med ale

Vegetar Shepherd´s Pie med ale

Jeg har ikke gået helt vegetar, men har fundet ud at det er helt ok at have en kødfri dag i ny og ned. Med de retterne jeg laver, savner jeg faktisk ikke kød. Når man bruger øl i fonden - så får man en dybere og kraftigere smag. Ølfonden kan laves fra bunden af - men...

Oksehalesuppe med ale

Oksehalesuppe med ale

Da jeg var en lille gut op i fjeldabernes land fik jeg en gang i blandt oksehalesupper. Jeg syntes det var noget mærkelig noget. Heldigvis har jeg blevet voksen og har lært hvordan oksehaler giver de bedste simreretter, Det er flere opskrifter her på siden. Sneen...

Det er nu 251 Bryggerier i Danmark

Det er nu 251 Bryggerier i Danmark

PRESSEMEDDELSE Det er nu 251 bryggerier i Danmark. Ved indgangen til 2021 er der nu 251 bryggerier i Danmark. Selv i en udfordrende periode med Covid-19, findes det optimistiske bryggere derude, som starter nye bryggerier op. Listen over de 251 bryggerier er samlet på...

Massaman karry lammeskanke

Massaman karry lammeskanke

En af de mest populære opskrifter her på bloggen er "ølbraiseret lammeskank". Den er min personlige favorit. Men den har fået en konkurrent. Jeg havde købt noget Massaman Karrypasta til en anden ret. Havde lidt til overs, så kom tanken. Har man ikke læst et sted at...

Ølfinker

Ølfinker

Jeg indrømmer det gerne, jeg er lidt sen i opfattelsen nogle gange. Det tog mig over 20 år her nede , før jeg fandt ud hvad finker egentlig er. Jeg søgte på en norsk favorit - Lungemos - som kom jeg over finker. Det er søsterretten til den norske. Når jeg så...

Karrysild

Karrysild

Min hustrus Karrysild var den sild som åbnet mine øjne for hvor fantastisk sild kan være. Det var en åbenbaring. Dette har gjort at jeg har prøvet flere opskrifter på sild, og det bliver bare bedre og bedre. Det er utrolig hvor mange smager man kan få ud af havets...

Ølmarinerede modnede sild

Ølmarinerede modnede sild

Marinerede gammeldags modnede sild er ofte grundlaget for at lave en god silderet. Nå salter jeg ikke og modner sild selv, da det tager lidt for meget plads i en lille lejlighed inde i byen. Jeg køber i stedet gode spegesild som jeg så marinerer. Det bliver kæmpegodt....

Ølsild med ramsløgscreme

Ølsild med ramsløgscreme

Ramsløg er den danske hvidløg og har igen blevet populære. Jeg har med stor glæde brugt ramsløg i lammeretter, men hvorfor ikke med sild også? Det skulle vise sig at være et godt valg. Når man samtidig udøleller/marinerer i spegesilden i IPA bliver det fantastisk. IPA...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This