Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Egnsret Rejsolog

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Øl Rejsolog

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Team rejsologer

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vores fælles projekt vil tage os på en tur gennem Danmark og en tur gennem et parforhold som ikke altid ser tingene ens. Der vil blive skarpe dialoger med konflikter og nuancer.

Ølfestivalen dag 2 – Fyr i øl er ikke sæbe!

Ølfestivalen dag 2 – Fyr i øl er ikke sæbe!

Dag 2 på ølfestivalen blev lidt Fakta agtigt. Det tager kun 5 minutter, men vil så gerne have, du bliver lidt længere. Jeg skulle bare ind for at levere min kogebog til en glad medredaktør, Anette, samt oversetter fra dorsk til dansk. Udover dette skulle jeg så bare...

Ølfestivalen dag 1 – Festus har genopstået!

Ølfestivalen dag 1 – Festus har genopstået!

Ved du ikke hvem Festus er?  Svaret kommer senere! Jeg ankommer Lokomotivværkstedet badet i sol til åbning af årets højdepunkt for Danske Ølentusiaster.  Hvad? Står det kø på en torsdag?  Torsdag er jo vanligvis den ”døde dag” på festivalen. Det er også...

5 oplevelser jeg ser efter på Ølfestivalen 2019

5 oplevelser jeg ser efter på Ølfestivalen 2019

Nu er det kun timer igen til Ølfestivalen.  I Lokomotivværkstedet har ølfestivalen fundet en god ramme.   Jeg kommer til at komme forbi alle dage, og dette er det jeg ser efter. En god lagerøl Lager er en af mine favorittyper når det gælder øl. Typen har fået en vis...

Porter Barbeque Sauce

Porter Barbeque Sauce

Barbeque Sauce er vigtig for den totale grilloplevelsen. Det fede er at du kan lave barbeque sauce på utallige måder. Med chili, uden chili, med røg, uden røg, med whisky uden whisky, med sennep uden sennep osv. Ketchup er en vigtig ingrediens, skal man lave sin egen...

Chili ølsmør

Chili ølsmør

Sommer og grill er fantastisk! Det bliver ikke en fuldkommen grilloplevelse uden godt tilbehør. Pas på at smørret er godt blødt før du begynder at piske. Du skal piske en godt stund før alt øl er kommet ind i smørret. Jeg brugte Ghost Chili Klaus fra Midtfyns Bryghus...

Dybstegt øl

Dybstegt øl

”Dybstegt øl, er det muligt?” tænkte jeg da jeg så at deep fried beer havde vundet titlen årets nye ret på Texas State Fair i 2010.  Man kaster vel ikke bare øl i en friture, hvor den derefter bliver den omformet?  Løsningen er enkel, man laver en kapsel til...

Hornfisk i ølgele

Hornfisk i ølgele

Naboen spurgte; ”vil du have nogle hornfisk?  Kan du bruge det til at lave noget med øl?”  Jeg behøvede ikke at tænke i lang tid. ”Ja, tusind tak!”  Så var spørgsmålet, hvad skal vi bruge fisken med de grønne ben til? Lad 70’erne få sin hornfisk i gele tilbage, og lad...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This