Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Egnsret Rejsolog

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Øl Rejsolog

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Team rejsologer

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vores fælles projekt vil tage os på en tur gennem Danmark og en tur gennem et parforhold som ikke altid ser tingene ens. Der vil blive skarpe dialoger med konflikter og nuancer.

Chili Tripel Lammeskanke

Chili Tripel Lammeskanke

Lammeskanke er godt. Det er måske min favorit vinterret. Udover dette får man en "gratis" lammeskank med når man udbener lammeboven til den fantastiske Lammeporchetta. Dette giver muligheder til at prøve nye opskrifter. I denne prøver jeg at få lidt bid i den med...

Sunshine gulrod ølpuré

Sunshine gulrod ølpuré

Gulerødder er godt! Godt til fisk, godt til kød, godt til det meste. Hvorfor ikke lave en dejlig og smagfuld ølpure? Sunshine gulrod ølpuré - Dejligt tilbehør - Gulerødder, olie, Smør, Kardemomme, øl (jeg brugte sunshine fra Midtfyns Bryghus),...

ØLaksedeller

ØLaksedeller

Findes noget sundere end fiskefrikadeller? Findes noget bedre end når de er lavet med laks og øl, såkaldte ØLaksedeller? Til disse brisler passer det godt med en weissbier Se hvordan øl og mad passer sammen her. ØLaksedeller - Dejlige...

WIT og Lime Ølmayonnaise

WIT og Lime Ølmayonnaise

Denne mayonnaise er godt til fisk. Vi har brugt vor basisopskrift, og så tilsat WIT og lime som passer til fisk. Prøv selv! WIT og lime Ølmayonnaise - Smagfuld ølmayonnaise - æggeblomme, WIT (eller weissbier), lime (saft og skal), vand,...

Tartøletter med brisler, bacon og champignon

Tartøletter med brisler, bacon og champignon

Helt ærligt, så vidste jeg ikke hvad brisler var, før jeg læste om at den første tartelet var lavet med netop brisler. Straks tænkte jeg, at det kunne laves om til en tartØLet. Hvad er det, og det burde man da kunne lave til en tartØLet? Brisler er små kirtler, der...

Teglporten Røgede Hotwings

Teglporten Røgede Hotwings

Planlægger man lidt på forhånd kan man marinere kyllingevinger over natten.  Des længere de marinerer, des mere ølsmag får de.  Jeg brugte en Wheat fra Midtfyns Bryghus, og det blev et meget godt resultat. At røge vingerne giver en endnu bedre smag.  Du regulerer...

Stout Ranchdressing

Stout Ranchdressing

Ranchdressing er en af de klassiske amerikanske dressinger.  Passer fantastisk til hotwings og anden grilmad, til grønsager eller chips.  Stout Ranchdressing - Smagfuld dressing - mayonnaise, creme fraiche, hvidløg (knust), Stout (så...

Ale lammepostej

Ale lammepostej

Leverpostej er godt. Når den laves af lammelever får den en kraftigere smag. Bruger du lammehjerter, så bliver den lidt mildere i smagen. Øl bruges her til at fortynde massen, og giver en god smag. Den kan serveres som almindelig leverpostej eller som delikatessen...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This