Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dette blog og udgiver kogebogen Øl i Mad.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Det gode par

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter

Løitenbøf med akvavit tyttebær

Løitenbøf med akvavit tyttebær

Min far kom fra Brænderiroa på Løiten. Da jeg var lille kunne jeg se hvordan landmændene kørte kartofler til brænderiet, hvor de lavede de fantastiske velsmagendeakvavitter som vi kender i dag. Omkring Løiten lever skovens konge, elgen, som spiser mængder af tyttebær...

Stout oksehalegryde

Stout oksehalegryde

Det bedste med at dagene bliver kortere og koldere, er at så er det tiden for simremad! Det er fantastisk når duften af den simrede mad spreder sig i køkkenet og huset. Man glæder sig hele dagen og sulten bliver ekstra stor. I min barndom fik man mere eller mindre...

Spicy peanutsuppe

Spicy peanutsuppe

Nu når efteråret sætter ind - kommer suppesæsonen. Når aftenerne bliver mørke, er det ikke dejligt at kunne varme sig på en suppe som er lavet på en god fond. Det bliver næsten ikke bedre. Peanuts har altid været en af mine favoritsnacks. Jeg har altid haft et sug...

Øl- og Fiskebudding smørrebrød

Øl- og Fiskebudding smørrebrød

Efter å ha lavet den eksklusive og opgradererte fiskebudding har jeg her en lille opskrift du kan bruge den dejlige fisk til. Hvad med et smørrebrød? Rist et landbrød eller surdejsbrød. Steg så fiskebuddingen gylden. Smør remoulade på brødet, læg blommetomater,...

Eksklusiv Øl- og fiskebudding

Eksklusiv Øl- og fiskebudding

I de gode gamle dage i det forrige årtusinde fik jeg ofte fiskebudding til middag.  Kedelig, smagløs og intetsigende.  Den jeg fik var industriel og sikkert fyldt op med ”tomme” ingredienser.  Da bliver spørgsmålet, er det muligt at løfte denne gamle...

Norsk Julemad – Specielt og velsmagende

Norsk Julemad – Specielt og velsmagende

  Norge har mange traditionelle retter til jul, mange som kan virke lidt sære på danskere.  Fermenteret eller luded fisk?  Fårehoveder, kålrabi og kartoffellomper? Kan dette spises?  Anderledes "Norge chokerer"  - siger Gordon RamsayKan norsk mad være...

Roughsnuff Vegetarisk Sennepssild

Roughsnuff Vegetarisk Sennepssild

I disse tider, da flere og flere bliver vegetarianere er det vigtigt at man har gode alternativer til fiske og kødretterne til familiefrokosten. De fleste frokoster startet jo med at silden, og den skal svømme! En rigtig god anledning til en snaps, og rammen er sat...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

4 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This