Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Egnsret Rejsolog

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Øl Rejsolog

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Team rejsologer

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vores fælles projekt vil tage os på en tur gennem Danmark og en tur gennem et parforhold som ikke altid ser tingene ens. Der vil blive skarpe dialoger med konflikter og nuancer.

Lammekebab i pita

Lammekebab i pita

Hvad gør du når du har næsten en halv lammekølle tilbage efter festmiddagen med Grillet "sommerfugl lammekølle med krydderurter. Kødet er så delikat at det kan bruges til pålæg, men hvad med at lave noget helt andet? Lammekebab er jo godt, eller hvad? Jeg laver en...

Beruset rødgrød med flødeis

Beruset rødgrød med flødeis

Rødgrød med fløde - den danske nationalret som ikke kan udtale og slår krøl på tungen. Retten som er sommer. I forbindelse med det er 800 års jubilæet for Dannebrog, begyndte jeg at fundere om man kunne bruge øl i rødgrøden?  Altså et giftermål mellem to...

Asiatisk kylling på øldåse

Asiatisk kylling på øldåse

Dette er den 9. måde jeg har prøvet at lave den saftige kylling på dåse. Det er helt utroligt hvor mange måder kan lave kylling på dåse. Jeg har mindst ni til.De sidste har været lidt på den asiatiske side. Denne har udgangspunkt i Korea, og er lidt spicy. Jeg har...

Om tartØLetter

Om tartØLetter

Tarteletter Det tog mig 16-17 år i Danmark før det gik op for mig hvilken genial lille ret det er.  Den virker som noget mærkelig noget.  En beholder som smuldrer, med mad som flyder ud over det hele.  Men efter års akklimatisering, har jeg nå fået åbnet øjnene for...

Klipfisk tartØLetter

Klipfisk tartØLetter

Klipfisk? Er det godt? Svaret er ja! Når du også udvander det i øl, såkaldt udølning bliver det ekstra godt. Jeg brugte IPA som matcher det høje saltniveau i fisken. Sammen med de stuvede grøntsager så får du en yderst velsmagende ret. Får du ikke fat i klipfisk, så...

Finnbiff TartØLetter

Finnbiff TartØLetter

Rensdyr er et fantastisk godt kød, og finnbiff er en populær gryderet fra Finnmark i Norge, som er hurtigt at lave, og smager fantastisk. Denne ret passer også godt i tartØLetter. Kan du ikke få fat på rensdyr eller andet vildt, kan du også bruge lam skåret i helt...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This