Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Egnsret Rejsolog

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Øl Rejsolog

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Team rejsologer

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vores fælles projekt vil tage os på en tur gennem Danmark og en tur gennem et parforhold som ikke altid ser tingene ens. Der vil blive skarpe dialoger med konflikter og nuancer.

Arme ølriddere

Arme ølriddere

French toast eller arme riddere på dansk er en fantastisk smagfuld morgenret. Den bliver ikke dårligere med lidt hvedeøl i mixen. Nogle mener du skal bruge en ufiltreret øl, lade den stå ude i nogle timer så gæret samles i bund. Så hælder man forsigtigt ud, så man har...

TartØLetter  med hvide og grønne asparges

TartØLetter med hvide og grønne asparges

Nå om dage har de fleste familier fået vegetarianere ind som en naturlig del. De misser ofte ud på frokostbordets glæder, som tarteletter. Det er ikke så mange opskrifter på det. Her er en som min svigerdatter mente var den bedste tartelet hun nogen sunde havde smagt....

Spaghetti bØLognese

Spaghetti bØLognese

Jeg husker i 1969 da jeg var 4 år og jeg hørte om Spaghetti for første gang. Min ven Stig fik Spaghetti Bolognese på lørdager. Han fortalte i detaljer om hvor fantastisk det smagte. Er det ikke utroligt - men pasta var ikke en del af vores mad her oppe i nord på den...

Côte du Boeuf med Ølsticks

Côte du Boeuf med Ølsticks

Kongen af bøf - Côte du Beouf. Wow jeg blev overrasket første gang jeg smagte på den. Den smeltet simpelten på tungen. Fantastisk! Grunden er at det er en ribeye som sidder tæt på skulderen. Da er den dejlig marmoreret Den kan jo serveres nydes som en bøf med den...

Chili øldog

Chili øldog

Grillede pølser også kaldt hotdogs er en sommerfavorit. I USA putter de noget fantastisk på pølsen- nemlig chili! Hver by har sin egen opskrift. Denne er en østkyst version. Dette er chili nok for 16-20 pølser. Du kan tilpasse mængden - eller du kan gemme for at spise...

Kålrabibøf med Porterløgsovs og spejlæg

Kålrabibøf med Porterløgsovs og spejlæg

Kålrabi er Danmarks mest undervurderede rodfrugt. I Norge og Sverige er den meget populær, men i Danmark har det været dyrefoder. Da jeg fandt kålrabi i mit lokale supermarked, måtte jeg bare købe, og wupti her er min første vegetarret! Har næsten blevet ølvegetar!...

Sticky BBQ Beef short ribs

Sticky BBQ Beef short ribs

Jeg har tidligere lagt op en opskrift på okse spareribs, såkaldte short ribs. Hvad med at lave en som er lidt sticky - altså karamelliseret? Sådan tænkt - sådant gjort! Her laver vi en BBQ sauce af safterne, som vi så hælder over kødet. Saucen er fantastisk og kødet...

Klassiske Fish and Chips

Klassiske Fish and Chips

Da jeg startet med at undersøge hvad som er den autentiske klassiske britisk Fish & Chips, fandt jeg hurtigt ud at det findes lige mange synspunkt om Fish & Chips , som det findes briter. Altså 66 millioner synspunkter. Det er måske ikke så mærkeligt, da det...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

2 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This