Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dette blog og udgiver kogebogen Øl i Mad.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Det gode par

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter

IPA Appelsincreme

IPA Appelsincreme

Dessert er godt, men desværre laver jeg det for sjældent.  Vi fik pænt besøg og skulle bruge en god dessert.  Jeg lavede en frugtsalat, hvor jeg blandt andet lavede denne appelsincreme til. Den blev en hit, og man ville gerne prøve at lave en tærte med denne - det...

Øldampet rødtunge med ramsløgswrap

Øldampet rødtunge med ramsløgswrap

Jeg elsker ramsløg.  Fantastisk når du bruger det i mayo eller i pesto. Rødtunge er kongen af fladfisk.  Hvad hvis man damper den i øl, og man lar den dampe i ramsløg, så kan det vel ikke blive så dårlig?Jeg bruger hvedeøl i citronsauce og til at dampe i.  I denne...

Pulled jackfruit

Pulled jackfruit

Kogebogen Ølvegetar kommer ud i efteråret - bliv med at støtte projektet her.Jeg har altid elsket pulled pork - men kan man lave en vegetar version?  Helt klart.  Til sønnikes studentfest lavede vi både pulled pork og pulled jackfruit.  Nogle tog "fejl" og tag den...

7 sunde grunde til at spise mere kålrabi

7 sunde grunde til at spise mere kålrabi

Danmarks mest undervurderede rodfrugtKålrabienI Danmark bruges kålrabi mest som dyrefoder.  Det skal det gøres om på!  Den sundeste og bedste af alle rodfrugter.  I mit hjemland Norge bruges kålrabien lidt mere, og da jeg var barn, fik jeg kålrabiskiver med mig for at...

Trinidad Doubles

Trinidad Doubles

Kogebogen Ølvegetar kommer ud i efteråret - bliv med at støtte projektet her.Jeg så på det den amerikanske Top Chef - og så en som lavede det han kaldte ølsnacks fra Caribien.  Nysgerrigheden blev tændt og man fandt hurtig ud at dette er en tilnærmet nationalret der...

Stout Pulled Duck

Stout Pulled Duck

Vi havde et andebryst til overs.  Jeg har længe haft lyst til at lave "pulled duck", men kan man det af brystet.  Det er jo ikke særlig fedt?  Når man laver pulle pork er det jo fedtet som bryder ned kødet.  Men jeg tænker hvis man lader den få lov til at godtgøre sig...

Rødkål på øldåse

Rødkål på øldåse

Kogebogen Ølvegetar kommer ud i efteråret - bliv med at støtte projektet her.Nu står grillsæsonen for døren og da er det vigtigt at have gode vegetariske alternativer til hele familien.   Dette er en version af kylling på dåse - altså en Beer Can Cabbage.  Er du ikke...

Nem Shepherds Pie

Nem Shepherds Pie

Det er mange klassikere fra det engelske køkken som er godt.  Vi har tidligere lavet en Lancashire Hotpot og det er godt!  Vi har også tidligere lavet en vegetar Shepherds pie,  Det findes mange versioner af denne pie - denne er en nem, hurtig og velsmagende af...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This