Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dette blog og udgiver kogebogen Øl i Mad.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Det gode par

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter

7 øl jeg vil smage på Ølfestivalen 2021

7 øl jeg vil smage på Ølfestivalen 2021

7 ØL JEG VIL SMAGE PÅ ØL-FESTIVALEN 202144 Udstillere420+ ØlDejlige Mennesker og Godt Øl! Endelig er Danske Ølentusiasters Ølfestival tilbage i kendte rammer i Lokomotivværkstedet. Jeg ønsket selv at stille ud med min bog Ølvegetar, men pga papirmangel nåede den ikke...

Falaføl

Falaføl

Min hustru elsker falafel. Hun undrede sig over om jeg kunne lave nogle hjemmelavede falafler med øl, såkaldte falafØL. Selvfølgelig! Da dejen har en tendens til at falde fra hinanden, er det ikke en god idé at bruge den i dejen. Derfor lod jeg dem ‘udølle’  natten...

Hummus med IPA

Hummus med IPA

Hummus er min hustrus favorit, hun kan ikke få nok. Hun elsker simpelthen bare at dyppe brød i hummus, hun elsker hummus til falafØl, kebab og flere ting end jeg kan nå at nævne.Det var derfor lidt nervepirrende, da hun skulle smage på min version. Hun er min...

Spicy Gulerodssuppe med Toast

Spicy Gulerodssuppe med Toast

Nogle gange er det bare godt med suppe. Nogle gange er man ikke så sulten, og en lille suppetallerken er bare så godt. Om vinteren er det godt med en suppe at varme sig på. Denne suppe passer året rundt. Du bestemmer selv hvor spicy den skal være med mængde chili....

Fantastisk Low Country Boil fra Nordsøen

Fantastisk Low Country Boil fra Nordsøen

Det er ikke så ofte jeg er misundelig, men når jeg ser madporno kan jeg blive utrolig misundelig.  Efter jeg har boet i USA er jeg lidt fikseret på mad derfra.  Specielt deres Low Country Boil fra sydstaterne.  Der hvor deres "crayfish" (samlebegreb på rejer og krebs)...

Gås i kål og øl

Gås i kål og øl

Får i kål er kåret til Norges nationalret.  Altså Norges svar på Stegt flæsk med persillesovs.  Så når man i dag fejer Fårikålens dag i Norge, har jeg tænkt at gå tilbage til rødderne.   Fårikål kommer først i de norske kogebøger mod slutten af 1800 tallet.  Selv om...

Vegetar skipperlabskovs med ale

Vegetar skipperlabskovs med ale

Kender du den følelse af glæde og forventning når du har en god ret simrende på komfuret? Hvordan duften af god mad bare spreder sig i køkkenet. Fantastisk, og det er hvad en god skipperlabskovs gør ved dig.Hvordan lave denne traditionelle ret endnu bedre? Brug øl! ...

Hvidløg- og Smørsovs

Hvidløg- og Smørsovs

Da jeg skulle lave en  Low Country Boil skulle jeg have sauce til.  I en af opskriften til stod det at jeg skulle bruge "Old Bay Seasoning".  Det har man ikke Danmark -det er godt at jeg har lavet en opskrift her. Sovsen var den mest populære af de sovse jeg lavede...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This