Om os

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Egnsret Rejsolog

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte snart 17 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Øl Rejsolog

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

Charlotte og Jan Erik

Charlotte og Jan Erik

Team rejsologer

Vi er et par som laver rejsebloggen aldrigsur.dk. Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse i emnet.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Skal vi spise frokost?

Vores fælles projekt vil tage os på en tur gennem Danmark og en tur gennem et parforhold som ikke altid ser tingene ens. Der vil blive skarpe dialoger med konflikter og nuancer.

Sam Adams Brewery Taproom – 5 ØMFer

Sam Adams Brewery Taproom – 5 ØMFer

Boston Lager er selve moderøllet for bryggeriet. Det er derfor de eksisterer i dag. Jim Koch, grundlæggeren af bryggeriet var pisse træt af de udvandede, smagløse lyse øl som var enerådende i USA på det tidspunkt.    Vores første bryggeribesøg i Boston er selvfølgelig...

Morokkansk lammetagine med ale

Morokkansk lammetagine med ale

Jeg har tidligere lavet en fantastisk velsmagende fisketagine, men er ikke det lam som er mest populært i tagine? Jeg må prøve da lam er mit favoritkød. At det skal stå at simre under låget i en tagine over en time kan vel kun være godt? Man behøver ikke en tagine for...

Muslingesuppe med grøntsager og øl

Muslingesuppe med grøntsager og øl

Øl er perfekt til at tilberede muslinger i. Mange sværger til hvidvin - tror det er det eneste saliggørende for en god sovs. Jeg har haft flere besøgende som er overrasket over at det er øl jeg har brugt når de smager sovsen. Det bliver fantastisk. Brug en...

Helstegt druknet kylling

Helstegt druknet kylling

Vanligvis laver jeg kylling på øldåse - beer can chicken. Men kan man drukne den? Hvad hvis man laver en øllage? Det gør jeg, når den har ligget en time fylder jeg den med citron, timiam, hvidløg og estragon og steger den Den smager fantastisk! Jeg drak en pale ale...

Tordis’ ølpocherte torsk

Tordis’ ølpocherte torsk

Da jeg voksede op i forrige årtusinde fik jeg fisk hver tirsdag.  Oftest let saltet torsk med gulerødder, ærter, kartofler og brunet smør. Til minde om min mor som gik bort juleaften har opgraderet denne ret i hendes ånd.Vi talte om retten, da jeg sagde jeg ville...

Nem svinesylte med ale

Nem svinesylte med ale

At lave sylte behøver ikke være besværlig. Køb en ribbensteg, del den i 2, brug lidt krydderier, lidt øl og voila! 24 timer senere har du en sylte! Det er mange måder at lave sylte på og dette er nok den nemmeste måde at lave den på. Brug en brown ale til at koge...

Lammerullepølse med belgisk ale

Lammerullepølse med belgisk ale

Lammerullepølse er fantastisk godt. Når du lavet den i Belgisk Ale bliver den endnu bedre. Det er relativt nemt at lave selv og resultatet er fantastisk. Du kan bruge forskellige krydderier - men jeg syntes disse var gode.Jeg har også købt nitritsalt hos en slagter....

Stout Andesylte

Stout Andesylte

Efter 20 år i Danmark har jeg blevet rigtigt glad for and, og hvordan smager en god Andesylte? Her er svaret. Stout giver den et ekstra fylde og anden bliver liggende i en fantastisk smuk ølsky. Jeg brugte en Stout fra Midtfyns Bryghus. Men du kan bruge...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

2 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar

Efterlad et svar til jeric40 Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Læs ølblogs fra hele verden

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This