Om os

TEAM ØMF!

TEAM ØMF!

Sammen er vi stærke

Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.

Vi er impulsive livsnydere.  Skal vi tage til Gøteborg i dag?  Eller skal vi spise på frokostrestaurant?

Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter.  Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.

Jan Erik Ingvaldsen

Jan Erik Ingvaldsen

Blogger og kogebogsforfatter

Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.

Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger.  Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.

De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar.  Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.

Charlotte Pour

Charlotte Pour

Ideudvikler og motivator

Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.

En fantastisk kok!

SAMARBEIDSPARTNERE

Druknet kartoffelpizza med urter

Druknet kartoffelpizza med urter

Nyd en Simpel, Men Lækker Druknet Kartoffelpizza I en verden hvor pizza ofte er synonym med tomatsauce, pepperoni og masser af ost, bringer druknet kartoffelpizza med urter en velkommen forandring til spisebordet. Denne enkle, men dybt tilfredsstillende variant byder...

4 Øl i en Pizza – en klassiker

4 Øl i en Pizza – en klassiker

Fra Åge til Pizza: Øllets Rolle i Mit Køkken I mit køkken har øl altid haft en særlig plads. Det er ikke bare noget, man nyder til maden; det er en ingrediens, der, hvis brugt rigtigt, kan tilføre dybde og karakter. Dette princip kom virkelig til sin ret, da jeg...

IPA syltede jalapenos

IPA syltede jalapenos

Frisk Twist på Hjemmesyltede Jalapeños: En IPA-Infuseret Delikatesse I en verden, hvor hjemmelavede syltede grøntsager vinder terræn i køkkenet, bringer IPA-syltede jalapeños en spændende og smagsfuld nyhed til bordet. Denne kreative tilgang kombinerer den friske,...

Pizzasauce med øl

Pizzasauce med øl

Opdaterer Din Pizzasauce med Et Strejf af Porter I et køkken, hvor innovation møder tradition, opstår der magiske smagskombinationer, der kan transformere selv de mest grundlæggende retter til kulinariske mesterværker. En af disse kreative tilgange involverer en...

Pizzadej med øl

Pizzadej med øl

En Ny Vri på Klassisk Pizzadej: Magien ved Øl I hjertet af ethvert hjemmekøkken ligger kreativiteten og lysten til at eksperimentere med traditionelle opskrifter. Blandt de mange kulinariske udforskninger har en særlig variant af pizzadej vundet opmærksomhed for sin...

Ølsvin på pind på asiatisk

Ølsvin på pind på asiatisk

Opdagelsen af Asiatiske Ølsvin på Pind I en verden, hvor mad ofte krydser kulturelle grænser, opstår der fra tid til anden retter, der fanger essensen af fusion og innovation. Et sådant eksempel er opskriften på Asiatiske Ølsvin på Pind, en ret, der fusionerer det...

3-2-1 Spareribs med 3 smage

3-2-1 Spareribs med 3 smage

Mesterligt Tilberedte 3-2-1 Spareribs med Et Twist I jagten på den ultimative grilloplevelse har jeg eksperimenteret med den velafprøvede 3-2-1 metode til at tilberede spareribs. Denne metode, kendt for sin evne til at producere konsekvent møre og smagfulde ribs, har...

Kontakt os på

jei@kommunikasjon.dk eller +45 24 76 04 22

6 Kommentarer

  1. lene Bonne

    Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
    Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?

    Svar
    • jeric40

      Hei

      Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂

      Mvh
      JE

      Svar
  2. Knut Eirik Sandvik

    Hej
    Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop

    Svar
    • jeric40

      Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig

      Svar
  3. chr

    Ang egnsretter
    Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
    Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland

    Svar
    • jeric40

      Hej
      Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!

      Svar

Efterlad et svar til Knut Eirik Sandvik Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Seneste kommentarer

Se også:

Kategorier

Pin It on Pinterest

Share This