TEAM ØMF!
Sammen er vi stærke
Vi debatterer, diskuterer, udforsker sammen, da vi har en fælles interesse for dansk ølkultur.
Vi er impulsive livsnydere. Skal vi tage til Gøteborg i dag? Eller skal vi spise på frokostrestaurant?
Vi elsker at udforske øl og madverden og komme med spændende fusionsretter. Vi elsker at udfordre hinanden med ingredienser og opskrifter.
Jan Erik Ingvaldsen
Blogger og kogebogsforfatter
Jan Erik har 20 års erfaring med sociale medier og blogging. Har skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere.. Bloggen er 360 graders anmeldelse af Værtshuse, og en del informativt materiale om kulturen rundt. Bloggen fortsætter væksten år for år, og bliver stadig oftere refereret til, f.eks i bogen Mens verden venter – samtaler på Københavns værtshuse – udgivet på Gyldendal, samt på den populære blogger Durst på Jyllands Posten. Til bloggen hører også en populær Fanpage på Facebook.
Visitdenmark bruger Jan Erik som ambassadør og blogger. Han har også været guide for store norsk publikationer som Vi Menn og VG.
De senere år har han udviklet dennee blog og udgiver kogebøgerne Øl i Mad og Ølvegetar. Han er en autodidakt kok, som tænker lidt udenfor de sedvanlige rammer.
Charlotte Pour
Ideudvikler og motivator
Charlotte startet som billedkunstner. Nu har Charlotte 20 år i mediebranchen. Stor erfaring indenfor digitale medier, målgrupper, forretningsudvikling og koncepter som har det formål at være tæt på læser.
En fantastisk kok!
SAMARBEIDSPARTNERE
Arnes Italienske Kylling under mursten
Arnes Italienske Kylling under Mursten - Pollo al Mattone Da murermester Arne Hakman en dag stillede en mursten på mit køkkenbord med en udfordring om at lave noget unikt på grillen, sprang ideen om Pollo al Mattone straks til sindet. Dette rustikke, italienske...
Druknet kartoffelpizza med urter
Nyd en Simpel, Men Lækker Druknet Kartoffelpizza I en verden hvor pizza ofte er synonym med tomatsauce, pepperoni og masser af ost, bringer druknet kartoffelpizza med urter en velkommen forandring til spisebordet. Denne enkle, men dybt tilfredsstillende variant byder...
4 Øl i en Pizza – en klassiker
Fra Åge til Pizza: Øllets Rolle i Mit Køkken I mit køkken har øl altid haft en særlig plads. Det er ikke bare noget, man nyder til maden; det er en ingrediens, der, hvis brugt rigtigt, kan tilføre dybde og karakter. Dette princip kom virkelig til sin ret, da jeg...
IPA syltede jalapenos
Frisk Twist på Hjemmesyltede Jalapeños: En IPA-Infuseret Delikatesse I en verden, hvor hjemmelavede syltede grøntsager vinder terræn i køkkenet, bringer IPA-syltede jalapeños en spændende og smagsfuld nyhed til bordet. Denne kreative tilgang kombinerer den friske,...
Pizzasauce med øl
Opdaterer Din Pizzasauce med Et Strejf af Porter I et køkken, hvor innovation møder tradition, opstår der magiske smagskombinationer, der kan transformere selv de mest grundlæggende retter til kulinariske mesterværker. En af disse kreative tilgange involverer en...
Pizzadej med øl
En Ny Vri på Klassisk Pizzadej: Magien ved Øl I hjertet af ethvert hjemmekøkken ligger kreativiteten og lysten til at eksperimentere med traditionelle opskrifter. Blandt de mange kulinariske udforskninger har en særlig variant af pizzadej vundet opmærksomhed for sin...
Grillet andebryst med kålrabimos med stoutsauce
I en verden, hvor grænserne mellem køkkener bliver mere flydende, findes der en særlig glæde ved at tage klassiske retter og omskabe dem med lokale råvarer. Det var netop dette eksperiment, der førte til skabelsen af en unik hovedret: Grillede Andebryster med...
Ølsvin på pind på asiatisk
Opdagelsen af Asiatiske Ølsvin på Pind I en verden, hvor mad ofte krydser kulturelle grænser, opstår der fra tid til anden retter, der fanger essensen af fusion og innovation. Et sådant eksempel er opskriften på Asiatiske Ølsvin på Pind, en ret, der fusionerer det...
Kylling med Alabama White Sauce
En Klassiker Genopdages: Kylling med Alabama White Sauce Når man tænker på barbecue, forestiller mange sig straks røget kød, dækket af en tyk, rødbrun sauce. Men i hjertet af Alabama, finder man en kulinarisk tradition, der skiller sig markant ud fra mængden: Alabama...
3-2-1 Spareribs med 3 smage
Mesterligt Tilberedte 3-2-1 Spareribs med Et Twist I jagten på den ultimative grilloplevelse har jeg eksperimenteret med den velafprøvede 3-2-1 metode til at tilberede spareribs. Denne metode, kendt for sin evne til at producere konsekvent møre og smagfulde ribs, har...
Hejsa… I har sådan en Ukeg 3,8 liter fad i kobber til øl.
Kan man hælde alm øl i fra flaske og så stadig bruge den, eller skal det være hjemmelavet øl som skal i den?
Hei
Du kan helle hvilket som helst øl på 🙂
Mvh
JE
Hej
Røde Port har en Brewpub i Roskilde, Algade 53, som ikke er på kortet ….. Røde Port Bistro Bryghus Bottleshop
Vidste ikke helt hvor jeg skal lægge Røde Port, selve bryghuset eller Brewpuben. Men kan endre adressen om ønskelig
Ang egnsretter
Bornholm Sønderjylland Fyn Sjælland Nordjylland …
Øhm der er jo også Midtjylland! En Region men mon ikke de har særlige egnsretter mellem/fra Århus til Ringkøbing – – – eller for mit vedkommende VESTjylland
Hej
Tak for tilbagemelding! Jeg udvider!