Penne i Øltomatsovs

Kan man bruge øl i pastaretter?  De fleste siger nej, det er da kun vin!  Her er svaret som modbeviser denne påstand.  Denne ret har en fantastisk dejlig, frisk og cremet smag.

Den er også utrolig nem og hurtig at forberede.  Det tager kun 5 minutter.  Den er også uden kød, og det kan være svært for en kødelsker, men den var god uden. Vi vil lave den igen, og da vil vi også prøve med lidt hakket kød, eller italienske pølser i.

Prøv den!

Penne i øltomatsovs
Print Recipe
En god pastaret med øl og uden kød
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
50-60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
50-60 minutter
Penne i øltomatsovs
Print Recipe
En god pastaret med øl og uden kød
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
50-60 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 5 minutter
Tilberedningstid
50-60 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 190 grader og samle sammend dine ingredienser
    Øl, Mad og Folk
  2. Jeg brugte en blender hvor jeg tilsatte tomater, tomatpuré, flødeost, creme fraiche, øl, vand, salt, og vand og blend lidt
    Øl, Mad og Folk
  3. Øl, Mad og Folk
  4. Tag en ildfast form og tilsæt den tørrede pasta (den vil koges i fadet). Hæld den blendede øltomatsovsen over pastaen.
    Øl, Mad og Folk
  5. Strø parmesanost og resten af mozeralla over toppen.
    Øl, Mad og Folk
  6. Dæk med alufolie og sæt i ovnen. Den bages i 50-60 minutter eller indtil osten er boblende og pastaen er ”al dente”.
    Øl,Mad og Folk
  7. Server
    Øl,Mad og Folk
Recipe Notes

Inspireret af thebeeroness.com

Del denne opskrift