Braiseret oksekød er godt. Langtidsbraiseret endnu bedre.

Dette er en rimelig enkel ret at lave, du skal bare have lidt tid.

Porterbraiseret oksegryde
Print Recipe
En dejlig oksegryde
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 20 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 20 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Porterbraiseret oksegryde
Print Recipe
En dejlig oksegryde
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 20 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 20 minutter
Tilberedningstid
3 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Find frem alle ingredienser
  2. Trim og hak selleristilkene groft. skræl og hak løgene også groft. Skræl gulerødderne, skær til på langs og hak groft
  3. Varm 2 olien i en gryde på medium varme, tilsæt alle grøntsager og laurbærblade og steg i 10 minutter.
  4. Tilsæt oksekød og mel, hæld derefter i øllet og tomater. Knus de med bagsiden af en ske.
  5. Giv det et opkog, læg låget på og lad gryden simre på kogepladen indtil kødet falder let fra hinanden. Fjern låget i den sidste halve time.
  6. Server! Vi serverede med kartoffelmos
Del denne opskrift