Braiseret oksekød er godt. Langtidsbraiseret endnu bedre.

Dette er en rimelig enkel ret at lave, du skal bare have lidt tid.

Porterbraiseret oksegryde

En dejlig oksegryde
No ratings yet
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 3 min
Samlet tid 23 min
Ret Hovedret
Køkken Engelsk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 stilke selleri
  • 2 stk Løg
  • 2 stk Gulerødder
  • 2 spsk Olivenolie
  • 3 stk Laurbærblade
  • 500 g oksekød kød til gryderet
  • 0,5 l Porter
  • 1 spsk Hvedemel
  • 400 g blommetomater

Sådan gør du
 

  • Find frem alle ingredienser
  • Trim og hak selleristilkene groft. skræl og hak løgene også groft. Skræl gulerødderne, skær til på langs og hak groft
  • Varm 2 olien i en gryde på medium varme, tilsæt alle grøntsager og laurbærblade og steg i 10 minutter.
  • Tilsæt oksekød og mel, hæld derefter i øllet og tomater. Knus de med bagsiden af en ske.
  • Giv det et opkog, læg låget på og lad gryden simre på kogepladen indtil kødet falder let fra hinanden. Fjern låget i den sidste halve time.
  • Server! Vi serverede med kartoffelmos
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var