Asiatisk kylling på dåse
Antal personer Forberedelses tid
4personer 15minutter
Tilberedningstid
90minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 15minutter
Tilberedningstid
90minutter
Ingredienser
Kylling
  • 1hel kylling
  • 0,33l øljeg brugte Chili Klaus fra Midtfyns Bryghus
Marinade
Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser
  2. Rens kyllingen indvendig og udvendig
  3. I en lille gryde på medium varme, hælder du sojasauce, øl, risvinseddike, honning og chiliflager. Bring til et opkog, og lad det så simre for 2-3 minutter, så den bliver lidt tykkere.
  4. Sæt kyllingen på dåsen/stativet, og pensle med marinaden. Sæt på grillen på indirekte varme i ca 1 time og 10 minutter til 1 time og 30 minutter, afhængig af størrelsen på fuglen. Grillen burde var på ca 180-200 grader
  5. Pensle kyllingen med marinaden igen efter ca 30 minutter. Er det mere marinade igen, kan du også pensle efter en time
  6. Når den er færdig drysser du med ristede sesamfrø og forårsløg. Server gerne med ris også