Torsk i rød ølkarry med kokosmælk
Fantastisk god torsk med rød karry og kokosmælk
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 5minutter
Tilberedningstid
25minutter
Antal personer Forberedelses tid
4Personer 5minutter
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser
  2. I en stor, dyb stegepande med låg varmer du olivenolie over medium høj varme. Tilsæt skalotteløg og steg til de er bløde og lidt brune. Det tager cirka 5 minutter
  3. Tilføj i hvidløg og karrypasta og steg i cirka 30 sekunder, til aromaen kommer frem
  4. Rør ind øllet
  5. Tilføj kokosmælk, karrypasta, fiskesauce, salt, peber, og chili : Lad det simre til det er lidt reduceret, omkring 10 minutter.
  6. Tilsæt torskefileterne i gryden, skru varmen ned til lav, sæt låg på og lad det simre, indtil fisken er kogt igennem. Den vil falde nemt fra hinanden med en gaffel. Det tager omkring 10 minutter
  7. Rør ind salaten og lad den koge ca 1 minut
  8. Server med ris, og velbekomme!