Sprøde, smagfulde løgringe.  Findes det et bedre tilbehør end det?  Jeg har prøvet flere forskellige opskrifter, men denne er de som har blevet bedst.

Løgringe

Øllet fremhæver smagen i dejen.  Krydderierne giver en lille bid.

Prøv de.

Tag en pilsner eller IPA til.  Se hvordan mad og øl passer sammen her

Sprøde ovnsbagte løgringe med øldej
Print Recipe
Dejlige smagfulde løgringe
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 3 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 20 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 3 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 20 minutter
Sprøde ovnsbagte løgringe med øldej
Print Recipe
Dejlige smagfulde løgringe
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 3 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 20 minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 3 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Find frem ingredienserne
  2. Forvarm ovnen til 230 grader
  3. Skær løg i 1 cm tykke skiver, adskil ringene. Læg de i en stor skål med isvand. Lad de ligge i mindst 20 minutter (dette vil tage den barske "bid" ud af de rå løg og hjælpe dem med stege bedre).
  4. På et bagepapir drys lidt olie( Ca 1 spsk) og set til side.
  5. I en stor skål bland sammen 125 g mel, chili pulver, brun farin, røget paprika, og 1 tsk salt. Bland det godt sammen, hæld så ind øllet og rør det til en jævn dej.
  6. Tilsæt resterende mel til en lille skål. Rør panko, resterende 1 tsk salt og smeltet smør i en separat skål.
  7. Hæld resten af melet i en lille skål
  8. I en tredje skål blander du brødrasp med 1 tsk salt og smeltet smør.
  9. Fjern løgringrene en ad gangen fra vandet. Vend de i mel til de er dækket. Dyp den så i dejen før du til sidste vender de i brødrasp.
  10. Læg de på bagepapiret i et jævnt lag. Sørg for at de ikke berører de andre. (Mindre ringe kan lægges i de store, så længe de ikke berører hinanden)
  11. Bages ved 230 grader i 10 minutter, vend de. Lad de bage til de er gyldenbrune, ca 10 minutter til
  12. Serveres varm!
Recipe Notes

Efter inspiration fra "The Beeroness"

Del denne opskrift