Quiz

Har på siden vil have forskellige quiz, så du kan se hvor meget du ved om øl!  Prøv da vel!

Hvilken juleøl er du?  Tag vor personlighedstest her

 

 

 

I vor første Quiz kan du vise hvor meget du kan om at matche mad og øl!  Tryk her for at gå til quizzen!.

 

Druknet flæsk og duppe

Druknet flæsk og duppe

Stegt flæsk har altid været min favoritret - helt siden min farmor gav mig med ekstra flæsk med hjem da jeg kom på besøg som en 5-årig. Det var derfor bare naturlig at jeg flyttede til landet hvor stegt flæsk er nationalretten. De laver flæsk der oppe i mit hjemland...

Det er nu 248 Bryggerier i Danmark

Det er nu 248 Bryggerier i Danmark

Pr 13-11-2020 er der 248 Bryggerier i Danmark Den seneste måned har det kommet 3 nye bryghuse til og vi er opp på 248 i Danmark.  De som er kommet til er Cutthroat Brewing Company, Esbjerg Bryghus (snart oppe at køre og Hazy Bear Brewing. Det som jeg synes er...

Løitenbøf med akvavit tyttebær

Løitenbøf med akvavit tyttebær

Min far kom fra Brænderiroa på Løiten. Da jeg var lille kunne jeg se hvordan landmændene kørte kartofler til brænderiet, hvor de lavede de fantastiske velsmagendeakvavitter som vi kender i dag. Omkring Løiten lever skovens konge, elgen, som spiser mængder af tyttebær...

Stout oksehalegryde

Stout oksehalegryde

Det bedste med at dagene bliver kortere og koldere, er at så er det tiden for simremad! Det er fantastisk når duften af den simrede mad spreder sig i køkkenet og huset. Man glæder sig hele dagen og sulten bliver ekstra stor. I min barndom fik man mere eller mindre...

Spicy peanutsuppe

Spicy peanutsuppe

Nu når efteråret sætter ind - kommer suppesæsonen. Når aftenerne bliver mørke, er det ikke dejligt at kunne varme sig på en suppe som er lavet på en god fond. Det bliver næsten ikke bedre. Peanuts har altid været en af mine favoritsnacks. Jeg har altid haft et sug...

Øl- og Fiskebudding smørrebrød

Øl- og Fiskebudding smørrebrød

Efter å ha lavet den eksklusive og opgradererte fiskebudding har jeg her en lille opskrift du kan bruge den dejlige fisk til. Hvad med et smørrebrød? Rist et landbrød eller surdejsbrød. Steg så fiskebuddingen gylden. Smør remoulade på brødet, læg blommetomater,...

Eksklusiv Øl- og fiskebudding

Eksklusiv Øl- og fiskebudding

I de gode gamle dage i det forrige årtusinde fik jeg ofte fiskebudding til middag.  Kedelig, smagløs og intetsigende.  Den jeg fik var industriel og sikkert fyldt op med ”tomme” ingredienser.  Da bliver spørgsmålet, er det muligt at løfte denne gamle...

Roughsnuff Vegetarisk Sennepssild

Roughsnuff Vegetarisk Sennepssild

I disse tider, da flere og flere bliver vegetarianere er det vigtigt at man har gode alternativer til fiske og kødretterne til familiefrokosten. De fleste frokoster startet jo med at silden, og den skal svømme! En rigtig god anledning til en snaps, og rammen er sat...

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Den bedste ingrediens:

Sulten?

Se også:

Kategorier

Tilmeld dig vor juleskrab 2020

Tilmeld dig vor juleskrab 2020

og vær med i trækningen af ekstra præmier allerede i aften!

Tak du er tilmeldt!

Pin It on Pinterest

Share This