Ved at bruge svineskanke får du en fantastisk ølfond.  Duften af god mad syder i køkkenet.

Kødet kan du så bruge i supper, salater og andet godt.

Jeg brugte den til en Ramen, hvor opskriften kommer senere

Svine ølfond
Print Recipe
smagfuld svinefond
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
3-4 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
3-4 timer
Svine ølfond
Print Recipe
smagfuld svinefond
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
3-4 timer
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 minutter
Tilberedningstid
3-4 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Find frem alle ingredienser
  2. Salt svineskankene let og læg i en stor gryde.
  3. Skræl og skær grøntsager i grove bidder, og læg sammen med svineskankene.
  4. Hæld øl og vand over til det står et par cm over skankene.
  5. Skum fedtet fra undervejs.’
  6. Lad svineskankene simre 3-4 timer til kødet løsner fra benet.
  7. Si kraften fra.
  8. Riv kødet fri fra skindet og ben. Riv kødet med 2 gafler, og gem til senere brug.
  9. Nu har du en kraft du kan bruge i supper, simreretter og andet godt
Del denne opskrift