Ramen er blevet det nye übercoole. Den japanske nudelsuppe er utrolig smagfuld og kan varieres meget. Jeg gik længe og tænkte at den må jo være perfekt med øl i.Fonden skal simre i lang tid og råber efter øl.

Svineskanke er perfekt til ramen. Sammen med øl giver de en fantastisk fond, samt kødet kan bruges i selve suppen. Se opskrift på fonden her.

Denne opskrift er den japanske version, og du skal bruge lidt tid på at finde råvarer samt tilberedning, men det er det værd!

Sådan passer øl og mad sammen. 

Svineskankramen - Japansk version
Print Recipe
Dejlig smagfuld ramen
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid
30 min
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid
30 min
Svineskankramen - Japansk version
Print Recipe
Dejlig smagfuld ramen
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid
30 min
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10 min
Tilberedningstid
30 min
Ingredienser
Suppen
Nudler og tilbehør
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Find frem alle ingredienser
  2. Steg hvidløg i olie på middel varme til de bliver gyldne.
  3. Tilsæt svampe, ingefær og ølfonden af svin.
  4. Kog op og tilsæt forårsløg.
  5. Lad det simre i 30 min. Tilsæt riseddike og honning. Lad det simre i yderligere 10 min.
  6. Æg koges i 6 minutter, køles af i koldt vand og pilles.
  7. Kog nudler i henhold til anvisning, og læg dem i 4 suppeskåle.
  8. Tilsøt det revne svinekød, hæld over den rygende varme suppe over. Top med de sidste ingredienser.
Del denne opskrift