Hvidløgssild
Kan du lide hvidløg, da vil du elske denne hvidløgssild
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 11 minutter min
Ret Frokostret
Køkken Dansk, Jul, Påske
- 4 stk sildefileter jeg brugte spegesild - du kan også bruge gammeldags modnede sild
- 2,5 dl citronmayonnaise eller almindelig mayo
- 2.5 dl Creme Fraice 38%
- 6 stk forårsløg
- 3-4 fed hvidløg presset eller revet
- salt og peber
Bruger du spegesild, skal de udølles i 24 timer. Skift gerne øl, eller til vand efter 12 timer
Skær sildene ud i passende stykker.
Skær forårsløg i tynde skiver
Rør ingredienserne til dressingen godt sammen.
Tilsæt hvidløg efter smag, husk de skal trække inden du serverer, og det forstærker smagen
Lad sildene stå i køleskabet over natten og de serveres med rødløg og dild
Keyword Fisk, Madretter med øl, Sild