Go Back
+ servings

Hvidløgssild

Kan du lide hvidløg, da vil du elske denne hvidløgssild
5 fra 3 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 11 minutter
Ret Frokostret
Køkken Dansk, Jul, Påske
Antal 6 personer

Ingredienser
  

  • 4 stk sildefileter jeg brugte spegesild - du kan også bruge gammeldags modnede sild
  • 2,5 dl citronmayonnaise eller almindelig mayo
  • 2.5 dl Creme Fraice 38%
  • 6 stk forårsløg
  • 3-4 fed hvidløg presset eller revet
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Bruger du spegesild, skal de udølles i 24 timer. Skift gerne øl, eller til vand efter 12 timer
  • Skær sildene ud i passende stykker.
  • Skær forårsløg i tynde skiver
  • Rør ingredienserne til dressingen godt sammen.
  • Tilsæt hvidløg efter smag, husk de skal trække inden du serverer, og det forstærker smagen
  • Lad sildene stå i køleskabet over natten og de serveres med rødløg og dild
Keyword Fisk, Madretter med øl, Sild
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var