grov sennepenten min ølsennep eller Bornholms sennep
olie/smørtil stegning - brug en kombination
4skiverrugbrød
fedttil rugbrødet
rødbeder
Salt og peber
Sådan gør du
Skyl og rens fiskefileten. Skær af hale og rygfinne hvis den har det
Læg den i IPA i ca 24 timer. Skift evt efter 12 timer
Sildefileterne vendes i rugmel, som er krydret med salt og peber
Skær løg i tynde skiver og de steges brune. Du kan gerne tilsætte lidt øl for at gøre løgene bløde helt til sidst.
Steg fileterne sprøde i smør tilsat lidt olie. Da kan du stege de på højere blus og du får en sprødere sild. Vær tålmodig og prøv så du kun behøver at vende en gang
Serveres på fedtsmurt rugbrød med de dejlig bløde løg, grov (øl)sennep og rødbeder. Den serveres selvfølgelig med øl og snaps
Her med øl og snaps
Keyword Bornholm, Egnsretter, Fisk, Madretter med øl, Påskefrokost, Sild
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var