Samle alle ingredienser
Skræl 2 -3 løg og spar på de gule skræk. Det giver en god gul marmorering
Lav øllagen. Hæld Sunsine (eller anden ale) i gryden, tilsæt salt og løgskallerne. Giv det et kort opkog.
Kog op vand og læg æggene i. De skal koge i 20 minutter. Jeg tager tiden fra den tid de begynder at koge igen andre fra de lægger de i.
Tag øllagen af varmen, og lad den køle ned. Når den er kold, sigtes den for løgskallerne og hæld den på et glas du kan gøre helt tæt.
Hæld det kogende vand fra æggene, og skyl de i koldt vand. Bank de først let i bunden og toppen, så rul dem let til overfladen krakelerer. Lad æggene ligge i øllagen 2-3 døgn. (Har en gang prøvet at teste efter et døgn da jeg bare ville have en snack - de smagte godt da også - men bedre efter flere dage. I lagen kan de holde sig i 2-3 uger.
Pil æggene, og skyld dem i kold vand. Del æggene i 2 med en skarp kniv. Brug en teske eller gaffel og pil forsigtig blommen ud. Der den var tager du sennep, tabasco, soya eller eddike - eller andet tilbehør. Læg blommen tilbage omvendt - altså med buen op. Server med en øl og snaps som snack! Fantastisk!