I en stor skål blander du øl,dijonsennep, honning, den revne skal fra citronen og hvidløg. Bland marinaden godt.
Krydre lammet med salt og peber. Placer lammekøllen i en stor frysepose. Hæld det halve af marinaden over lammet. (Gem resten af marinaden i køleskabet). Del rosmarinkvisterne i 2 og læg i posen. Læg fryseposen i køleskabet i 12 timer.
Tænd grillen til 125 grader.
Fjern lammet fra posen. Tør det af. Grill på indirekte varme i ca 3,5 timer. Kødet er rosa ved 58-60 grader og gennemstegt på 75 grader
Ryg kødet ved at kaste træflis på kullene en gang i timen, eller læg nye flis i rygeboksen. Samtidig baster du køllen med den resterende marinade. Lav gerne en bastekost af rosmarinkviste.
Når du har nået den ønskede temperatur på kødet, fjerner du lammet og lader det hvile i aluminiumsfolie i 10 minutter før du skærer den i skiver.
Server med rosmarinkartofler og asparges.
Keyword Grill, Lam, Madretter med øl
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var