Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Svine ølfond
smagfuld svinefond
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
3
minutter
min
Samlet tid
13
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Antal
4
personer
Ingredienser
1x
2x
3x
2
stk
svineskanke
1
stk
Løg
stor løg skåret i store både
6
stilke
Timian
2
stk
Gulerødder
skåret i store tern
1
stk
porre
skåret i skiver
2-3
kviste
Rosmarin
2
stk
Laurbærblade
1
l
Brown Ale
vand
om det skal mere væske
Sådan gør du
Find frem alle ingredienser
Salt svineskankene let og læg i en stor gryde.
Skræl og skær grøntsager i grove bidder, og læg sammen med svineskankene.
Hæld øl og vand over til det står et par cm over skankene.
Skum fedtet fra undervejs.’
Lad svineskankene simre 3-4 timer til kødet løsner fra benet.
Si kraften fra.
Riv kødet fri fra skindet og ben. Riv kødet med 2 gafler, og gem til senere brug.
Nu har du en kraft du kan bruge i supper, simreretter og andet godt
Har du prøvet opskriften?
Lad os vide
hvordan den var