Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Øl, Bacon og Løg marmelade
En fantastisk smagfuldt marmelade
5
fra
7
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
40
minutter
min
Samlet tid
50
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
Amerikansk
Antal
4
personer
Ingredienser
1x
2x
3x
250
g
røget bacon
skær de i tern
2
stk
Løg
skåret i tynde skiver
1
fed
hvidløg
hakket
1/4
tsk
Cayennepeber
1,7
dl
øl
porter er fantastisk til denne ret
50
g
ahorn sirup
4
spsk
brunt farin
4 spsk= 40 g
Sådan gør du
Samle alle ingredienser
Brun bacontern i en pande på medium til stærk varme. Det tager ca 12-15 minutter. Fjern de fra panden, med en hulske, så baconfedtet er igen.
Tilsæt hvidløg, løg og cayennepeber. Steg til løgene er bløde og gennemsigtige. Det tager ca 10 minutter
Tilsæt øl, ahornsirup, brun farin og bacon. Lad det få et opkog. La det så simre til øllet har lavet en sirup. Det kan tage 10-20 minutter.
Tag det hele i en blender og bland til det får en tyk marmelade
Hæld den i et lufttæt beholder. Opbevar den op til 2 uger i køleskabet om den ikke er spist op før det.
Velbekomme!
Har du prøvet opskriften?
Lad os vide
hvordan den var