Go Back
+ servings

Øl, Bacon og Løg marmelade

En fantastisk smagfuldt marmelade
5 fra 7 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Amerikansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 250 g røget bacon skær de i tern
  • 2 stk Løg skåret i tynde skiver
  • 1 fed hvidløg hakket
  • 1/4 tsk Cayennepeber
  • 1,7 dl øl porter er fantastisk til denne ret
  • 50 g ahorn sirup
  • 4 spsk brunt farin 4 spsk= 40 g

Sådan gør du
 

  • Samle alle ingredienser
  • Brun bacontern i en pande på medium til stærk varme. Det tager ca 12-15 minutter. Fjern de fra panden, med en hulske, så baconfedtet er igen.
  • Tilsæt hvidløg, løg og cayennepeber. Steg til løgene er bløde og gennemsigtige. Det tager ca 10 minutter
  • Tilsæt øl, ahornsirup, brun farin og bacon. Lad det få et opkog. La det så simre til øllet har lavet en sirup. Det kan tage 10-20 minutter.
  • Tag det hele i en blender og bland til det får en tyk marmelade
  • Hæld den i et lufttæt beholder. Opbevar den op til 2 uger i køleskabet om den ikke er spist op før det.
  • Velbekomme!
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var