Samle alle ingredienser
Læg træspyd (om du bruger de) i vand 1 time.
Skyl rejerne under koldt rindende vand, og tør de med tørkerul. Klip rejerne langs ryggen og fjern tarmen. Jeg købte mine i Torvehallerne og var så heldig at tarmen allerede var fjernet.
Lav rubben. (uden olie)
Læg rejerne i en skål, og drys al rub undtaget 3 tsk over rejerne. Gnid rubben ind i rejerne, husk at få rub ind der hvor du har klippet op i ryggen. Vend godt så alle får rub. Hæld olivenolien over, og vend godt igen. Dæk og lad de hvile 40 minutter i køleskabet.
Lav sovsen. Smelt smørret i en gryde på medium varme. Tilsæt hvidløg og lad det stege et par minutter (de skal ikke blive brune). Hæld i øl, fiskefond, fløde, Worcestershiresauce, lys sirup, tabasco, skiven med citron, citronsaft, paprika, salt, peber og resten af rubben. Lad den simre uden låg i 10-15 minutter.
Træd rejerne på grillspyd. Grill på høj direkte varme i 2-3 minutter på hver side.
Tag rejerne af spyddene og læg de i en bolle. Hæld sovsen over, og vend rejerne til de er dækket af sovs. Drys hakket persille over. Server med brød.