Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ølpostej
En dejlig leverpostej med øl i
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
1
minute
min
Samlet tid
11
minutter
min
Ret
Frokostret
Køkken
Dansk
Antal
4
pers
Ingredienser
1x
2x
3x
500
g
Kalvelever
500
g
Svinefedt
0,2
l
Ale
0,2
l
Kalvefond
35
g
Løg
(ca 1 løg)
15
g
salt
90
g
Hvedemel
80
g
Bacontern
Sprødstegte
1
tsk
Timian
Sådan gør du
Find frem alle ingredienser.
Lever finhakkes sammen med løg.
Bland ind salt, peber og mel og timian
Svinefedtet blandes ind i levermassen. Jeg købte hakket fedt, du kan eventuelt koge og hakke det selv.
Øl og fond hældes i massen
Rør ind de sprødstegte bacontern i massen
Bages ved 170 grader i en time
Læg et par skiver stegt bacon på og Server!
Noter
Inspireret fra en opskrift fra Pølsemageriet i Silkeborg
Har du prøvet opskriften?
Lad os vide
hvordan den var