Go Back
+ servings

Ølpostej

En dejlig leverpostej med øl i
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 minute
Samlet tid 11 minutter
Ret Frokostret
Køkken Dansk
Antal 4 pers

Ingredienser
  

  • 500 g Kalvelever
  • 500 g Svinefedt
  • 0,2 l Ale
  • 0,2 l Kalvefond
  • 35 g Løg (ca 1 løg)
  • 15 g salt
  • 90 g Hvedemel
  • 80 g Bacontern Sprødstegte
  • 1 tsk Timian

Sådan gør du
 

  • Find frem alle ingredienser.
  • Lever finhakkes sammen med løg.
  • Bland ind salt, peber og mel og timian
  • Svinefedtet blandes ind i levermassen. Jeg købte hakket fedt, du kan eventuelt koge og hakke det selv.
  • Øl og fond hældes i massen
  • Rør ind de sprødstegte bacontern i massen
  • Bages ved 170 grader i en time
  • Læg et par skiver stegt bacon på og Server!

Noter

Inspireret fra en opskrift fra Pølsemageriet i Silkeborg
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var