Skær løg i 1 cm tykke skiver, adskil ringene. Læg de i en stor skål med isvand. Lad de ligge i mindst 20 minutter (dette vil tage den barske "bid" ud af de rå løg og hjælpe dem med stege bedre).
På et bagepapir drys lidt olie( Ca 1 spsk) og set til side.
I en stor skål bland sammen 125 g mel, chili pulver, brun farin, røget paprika, og 1 tsk salt. Bland det godt sammen, hæld så ind øllet og rør det til en jævn dej.
Tilsæt resterende mel til en lille skål. Rør panko, resterende 1 tsk salt og smeltet smør i en separat skål.
Hæld resten af melet i en lille skål
I en tredje skål blander du brødrasp med 1 tsk salt og smeltet smør.
Fjern løgringrene en ad gangen fra vandet. Vend de i mel til de er dækket. Dyp den så i dejen før du til sidste vender de i brødrasp.
Læg de på bagepapiret i et jævnt lag. Sørg for at de ikke berører de andre. (Mindre ringe kan lægges i de store, så længe de ikke berører hinanden)
Bages ved 230 grader i 10 minutter, vend de. Lad de bage til de er gyldenbrune, ca 10 minutter til
Serveres varm!
Noter
Efter inspiration fra "The Beeroness"
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var