Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Penne i øltomatsovs
En god pastaret med øl og uden kød
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
50
minutter
min
Samlet tid
55
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
Europæisk
Antal
4
personer
Ingredienser
1x
2x
3x
1
dåse
hakkede tomater
3
spsk
tomatpuré
115
g
flødeost
115
g
creme fraiche
0,35
l
hvedeøl
0,25
l
vand
1
tsk
salt
1
tsk
sort peber
1
tsk
hvidløgspulver
1
tsk
tørret oregano
250
g
revet mozeralla
50
g
revet parmesan
350
g
penne eller tørret pasta
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 190 grader og samle sammend dine ingredienser
Jeg brugte en blender hvor jeg tilsatte tomater, tomatpuré, flødeost, creme fraiche, øl, vand, salt, og vand og blend lidt
Tag en ildfast form og tilsæt den tørrede pasta (den vil koges i fadet). Hæld den blendede øltomatsovsen over pastaen.
Strø parmesanost og resten af mozeralla over toppen.
Dæk med alufolie og sæt i ovnen. Den bages i 50-60 minutter eller indtil osten er boblende og pastaen er ”al dente”.
Server
Noter
Inspireret af thebeeroness.com
Har du prøvet opskriften?
Lad os vide
hvordan den var