Go Back
+ servings
Øl,Mad og Folk

Rombudding med Kirsebærsauce

En god budding med hjemmelavet Kirsebærsauce
5 fra 2 stemmer
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Rombudding

  • 1/4 l Sødmælk
  • 50 g Sukker
  • 6 stk Æggeblommer
  • 7 blade Husblas
  • 3/4 dl Rom
  • 1/2 l Piskefløde

Kirsebærsauce

  • 200 g Store danske Kirsebær jo sortere og sødere jo bedre
  • Vand
  • Sukker
  • 2 tsk Majsstivelse
  • Lille stænk rom

Sådan gør du
 

  • Samle ingredienser
    Øl,Mad og Folk
  • Øl,Mad og Folk
  • Øl,Mad og Folk
  • Øl,Mad og Folk
  • Øl,Mad og Folk
  • Kom frugtsaucen i en kande og server den lun eller kold til Rombuddingen
  • Øl,Mad og Folk
Keyword Egnsretter, Sønderjylland
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var