1stkblomkålstort hovede, delt i buketter med de grønne deler!
1stkrødløgskåret i tynde skiver
400gkikærter1 ds
1stkgulerod(valgfrit) skåret i 5 cm korte strimler
2tskolivenolie
2spskras el hanout
salt og peber
Anretning
1håndfuldtranebær
mynte
yoghurt
IPA Citrus Vinaigrette
1stkcitron økologiskskallet
60mlcitronsaft
7-8dråbertabasco sauce
2fedhvidløgfinhakket
60mlipa
150mlolivenolie
1/2tskstødt spidskommen
1/2tsksennepspulver
1tsksukker
1/2tskpaprika
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200C eller varmluft 180C
VALGFRIT: I et fad fordeler du fiskestykkerne. Strø lidt salt på, og hæld citronsaft og snaps over. Brug rigelig med snaps! Lad det marinere i 15-30 minutter. Saltet og snapsen gør at fisken forbliver fast, og gør underværker for smagen.
I et stort ildfast fad eller bradepande hælder du blomkålsbuketterne, gulerødder, løg og kikærter Det skal være stort nok til at lægge grøntsager og fisk i et lag. Mix grøntsagerne med olivenolie, ras el hanout og salt godt. Lad de bage i ovnen i 10 minutter
Læg torsken sammen med grøntsager og hældt lidt ekstra ras-el-hanout og salt på fisken. Lad den bage videre 15-25 til torsken er færdig så den flager. Hvor lang tid den skal have afhænger af tykkelsen på torsken.
Mix vinaigretten
Når fisken og og blomkålen er færdig, hælder du dressing over, strør tranebær, hakket mynte og server med yoghurt ved siden.
Keyword Mad og Øl, Madretter med øl, Torsk
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var