Go Back
+ servings

Vegetar Chorizopølse

Spicy og og smagfuld vegetarpølse
5 fra 4 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Forret, Hovedret
Køkken Latin Amerikansk, vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Pølsebindemiddel - se link i beskrivelsen over

    Chorizokrydderier

    • 2 spsk chipotle chilipulver
    • 2 tsk paprikapulver
    • 1 tsk salt
    • 1 tsk hvidløgspulver
    • 1 tsk løgpulver
    • 1 tsk stødt spidskommen
    • 1/2 tsk stødt peber
    • 1/2 tsk tørret oregano
    • 1/2 tsk tørret timian
    • 1/4 tsk stødt koriander

    Sådan gør du
     

    • Lav pølsebindemiddel/fars
      Se http://xn--logfolk-p1a.dk/vegetar-poelsebindemiddel/
    • Bland alle krydderier til Chorizo krydderierne
    • Bland krydderierne ind i bindefarsen
    • Lav så pølsene. Jeg startet med at rulle de i bagepapir. Men nu har jeg købt en "easy kebab" og får fantastiske pølser. (se beskrivelse over)
    • Pocher de i ca 8-10 minutter i vand som er på ca 70 grader - de skal ikke over den temperatur. Før rullet jeg de ind i plast og staniol, nu bruger jeg mine silikoneforme som laver bare er en fortsættelse af "easy kebab". De bliver perfekt
    • Nu kan du fryse de, eller lægge i køleskab til de skal bruges
    • Grill de, eller steg de på en stegepande, til de er gennemvarme. 8-10 minutter
    • Server på den måden du ønsker.
    Keyword Vegetar
    Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var