Blancher bladene i simrende saltet vand i 30 sekunder. Afkøl de i isvand. Dræn de for vand
Læg blader og olie i en en blender og blitz i 2 minutter. Hæld olien i en flaske og lad den trække i køleskabet i 3-4 timer - eller over natten.
Varm olien en smule, og si den gennem en sigte, og hæld den i en ny flaske.
Fisk
Fyld en kasserolle som passer til din steamer (jeg har en i bambus) op med øl og vand.
Tjek fiskefileterne for ben og skind, og sorter de med 2 fileter per portion. De skal være omtrent lige store. Krydre med salt og peber
Læg ramsløgsbladene i steameren i nogle sekunder, så de visner lidt, og bliver mere medgørlige at håndtere når du skal wrappe de rundt fisken.
Læg 4-6 ramsløgsblade på en skærebræt. Siderne skal overlappe, så du laver et ark, Anbring en fiskeportion i midten og vikl bladene rundt om fisken. Gentag med de resterende hvidløgsblade og fiskeportioner så du laver 4 pakker. Læg de til siden
Citronsauce
I en lille gryde lægger du skalotteløg, hvidløg, citron timian og øl på medium varme, Lad det boble, indtil øllet er reduceret til næsten ingenting. Tilsæt fløden og sænk varmen.
Tilsæt nu smør, tern for tern, visp kontinuerligt. Lad den ikke koge, men hold en jævn varme. Fjern alt timian, når alt smør er rørt ind. Smag til med salt og peber, og tilsæt hakket persille. Hold den varm, indtil den er klar til servering.
Anretning
Læg sauce på en tallerken med en ske. Læg så fiskepakkene ovenpå. Tilsæt nogle dråber basilikumolie, og en citronbåd
Server med dine favoritter som kartoffel og salat.
Keyword Fisk, Madretter med øl
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var