Go Back
+ servings

Kantarel tartØLetter

Dejlig tartelet med svampe
5 fra 6 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Frokostret, Hovedret
Køkken vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 40 g smør
  • 1 spsk olie
  • 2 fed hvidløg finhakket
  • 1/2 stk løg finhakket
  • 125 ml hvedeøl
  • 200 g kantareller i bidder
  • 200 ml fløde
  • 1 knsp muskat
  • 1/2 tsk frisk oregano
  • 1 tsk citronsaft
  • tarteletskal

Sådan gør du
 

  • Samle alle ingredienser
  • Tilsæt smør og olie i en stor gryde.på medium høj varme.
  • Tilsæt løg og steg et minut, tilsæt så hvidløg og steg videre 1-2 minutter.
  • Tilsæt hvedeøl og lad det koge nogle minutter til det har kogt ind til det halve
  • Tilsæt svampene, oregano og lidt salt og peber. Lad de stege til de er gyldne - cirka 5 minutter.
  • Tilsæt fløde citron, og muskat og lad det koge til det tykner. Du kan eventuelt tilsætte lidt mel om det ikke tykner.
  • Server i tarteletskal med lidt hakket persille
Keyword kantarel, tartølet
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var