Kantarel tartØLetter
Dejlig tartelet med svampe
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Ret Frokostret, Hovedret
Køkken vegetar
- 40 g smør
- 1 spsk olie
- 2 fed hvidløg finhakket
- 1/2 stk løg finhakket
- 125 ml hvedeøl
- 200 g kantareller i bidder
- 200 ml fløde
- 1 knsp muskat
- 1/2 tsk frisk oregano
- 1 tsk citronsaft
- tarteletskal
Samle alle ingredienser
Tilsæt smør og olie i en stor gryde.på medium høj varme.
Tilsæt løg og steg et minut, tilsæt så hvidløg og steg videre 1-2 minutter.
Tilsæt hvedeøl og lad det koge nogle minutter til det har kogt ind til det halve
Tilsæt svampene, oregano og lidt salt og peber. Lad de stege til de er gyldne - cirka 5 minutter.
Tilsæt fløde citron, og muskat og lad det koge til det tykner. Du kan eventuelt tilsætte lidt mel om det ikke tykner.
Server i tarteletskal med lidt hakket persille
Keyword kantarel, tartølet