Lokalet er som en god gammel udslidt pub.  Man føler den øst-londonske historie i væggene. Elsker man de originale nordiske kliniske ølbarer, så er det ikke her man skal komme.  Her er det patina, patina, patina, kombineret med øl, øl og øl.

Øl, Mad og Folk

Denne dag har jeg fået lov til at bestemme vores sightseeing i London, og planen er at besøge 4-8 bryggerier i Nord-Øst London denne dag.  Men hvorfor ikke starte på The Cock Tavern, ølbaren hvor det ene af bryggerierne startet? Howling Hops startede i kælderen på The CockTavern i Hackney, før det fik vokseværk og flyttet længere øst.

Lokalet er som en god gammel udslidt pub.  Man føler den øst-londonske historie i væggene. Elsker man de originale nordiske kliniske ølbarer, så er det ikke her man skal komme.  Her er det patina, patina, patina. Faktisk føltes det lidt som at komme ind i en film fra det ville vesten: Stjernen entrer saloonen, hvor det er en lang bar, og god plads på gulvet til en lille duel.  Her er det en stor L bar, og du kan udfordre din duellant til 12 cask ales, og 8 på fad.  De fleste øl fra London, og selvfølgelig nogle fra Howling hops. Jeg kan love at du er nogle af de første til at anmelde de øl du får her, på Untappd eller andre ølsites.

Lokalet er som sagt enkelt og rustikt.  Der er god slidte bænke langs væggene.  Baren er stor og smuk.  Husk at se lidt nøjere i det ene hjørne.  Der står deres pickled eggs, eller syltede æg.  De har stået op til et år, og er en delikatesse.  Vi smagte på de med hvidløg og de med chili.God snack!

Udover dette kan man nævne håndvaskene på toiletterne. De er ret unikke, og en lille detalje som bare gør dig glad.

Her kan du finde gæster i alle generationer, som på de gode gamle pubs.  Det er afskygninger af ølelskere. Det er også et skægt sted. Den er kåret til the beard friendly pub of the year 2 ganger af The Beard Liberation Front.  Man skulle tro at dette var en højborg for hipstere, men nej, denne kamporganisation har kæmpet for skæggets berettigelse i mange år.  Her kan du gå med det skæg du vil.

Vi har ingen problemer med at give ”The Cock Tavern” toppkarakter og 6 ømf’er

%

Originalt

%

Øludvalg

  • Hyggestemning 100% 100%
  • Personale og service 100% 100%

%

Velsmagende

Se vores guide ølbarer her

Se også vor søsterblog Gulegardiner og Klassikere som anmelder værtshuse