Go Back
+ servings

Rødbedetartar

Smagfuld og farverig vegetar tatar
5 fra 5 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Frokostret
Køkken Dansk, vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Tatar

  • 350 g rødbeder skåret i små tern
  • 1 spsk citronsaft fra frisk citron
  • 2 spsk IPA
  • 1 spsk kapers finhakket
  • 1 spsk purløg finhakket
  • 2 tsk cornichoner finhakket
  • 1 tsk citronskal finhakket
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk Persille finhakket
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Avacado sauce

  • 1 stk avocado lille og modig
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk cream fresh 38%

Anretning

  • 1 stk mango
  • 1 stk rugbrød

Sådan gør du
 

For tatar

  • Tænd ovnen til 180°C
  • Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Vend dem med olie og krydr med salt. Bag dem i 20 min ved 180°C.
  • I en mellemstor skål blander du alle ingredienserne og mix godt sammen med en ske, Alt skal blandes godt ind
  • Brug en høj bagering eller andet. Læg en rugbrødsskive i bund og stik den ud og læg i bunden af formen. Fyld på med tatar med ske og præs godt sammen. Løft af ringen og gentag til du har fire tallerkner.

Avacadosauce

  • Bland alle ingredienser i en blender og brug "pulse" funktionen til den er en lind blanding

Anret

  • På toppen af tatar placerer du en kugle af moden mango - det ser ud som en æggeblomme. Placer sovsen rundt. Har du mere purløg eller kapers kan du drysse disse på toppen af tataren.
Keyword Madretter med øl, Vegetar
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var