Skyl og skrub pastinakkerne godt. Du behøver ikke skrælle dem, men skrub de er helt rene. Skær bund og top af pastinakkerne, Sæt mandolinjernet på 6 mm og skær dem på langs. Da får du lange stykker, næsten som fiskefileter
På en bageplade og bagepapir lægger du pastinakkerne. Bag de på 10-12 minutter i ovnen
Bland kikærtemel og krydderier i en skål, Brug et piskeris til at røre sammen med øl. Den skal være tyk nok til at blive på pastinakfileterne, men pas på så det ikke bliver mos.
Hæld pankorasp i en anden skål. De bagte pastinakfileter vender du først i kikærteblandingen og så i pankorasp til de er helt dækkede.
Du kan enten friturestege de, eller steg de i masse olie. De kan gerne dække filterne. Steg til de mørkgyldne. Læg de på en køkkenrulle
Server på rugbrød, med en god remoulade.
Keyword Madretter med øl, Vegetar
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var