Go Back
+ servings

Paneret pandestegt pastinak (fiskefilet)

Dejlig vegetar fiskefilet
5 fra 8 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Frokostret
Køkken Dansk, vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 3 stk pastinakker
  • 130 g kikærtemel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 1 ksnp hvid peber
  • 1,25 dl øl brug pilsner eller golde ale
  • 200 g panko

Sådan gør du
 

  • Tænd din varmluftsovn til 180 grader
  • Skyl og skrub pastinakkerne godt. Du behøver ikke skrælle dem, men skrub de er helt rene. Skær bund og top af pastinakkerne, Sæt mandolinjernet på 6 mm og skær dem på langs. Da får du lange stykker, næsten som fiskefileter
  • På en bageplade og bagepapir lægger du pastinakkerne. Bag de på 10-12 minutter i ovnen
  • Bland kikærtemel og krydderier i en skål, Brug et piskeris til at røre sammen med øl. Den skal være tyk nok til at blive på pastinakfileterne, men pas på så det ikke bliver mos.
  • Hæld pankorasp i en anden skål. De bagte pastinakfileter vender du først i kikærteblandingen og så i pankorasp til de er helt dækkede.
  • Du kan enten friturestege de, eller steg de i masse olie. De kan gerne dække filterne. Steg til de mørkgyldne. Læg de på en køkkenrulle
  • Server på rugbrød, med en god remoulade.
Keyword Madretter med øl, Vegetar
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var