0,5 lølfondenten hjemmelavet - eller 2,5 dl oksefond med 2,5 dl øl
1dlpiskefløde
pommes friteseller kartoffelmos eller ris
grønt til pynt
Sådan gør du
Samle alle ingredienser
Skær løg, svinemørbrad og bacon i tern. Brun let
Tilsæt cocktailpølser og brun lidt mere
Tilsæt hvedemel, tomatpure, paprika og salt og peber. Rør så alt bliver dækket.
Hæld i fonden. Den skal så vidt dække kødet- Det bedste er at lave den selv. Men du kan også bruge færdig fond. Da bruger jeg først en terning (som skal vare til 0.5 l) i 2,5 dl vand - så tilsætter jeg det samme øl.
Tilsæt fløde og lad det simre i 5 minutter
Jeg serverede med mine ølfritter.
Men du kan også lave kartoffelmos eller ris. Pynt med lidt grønt. Du kan også servere en salat på siden. Vi serverede dag 2 med kartofflemos
Keyword Bryggerier, Danske, Gryderet, Madretter med øl, Svin
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var