Go Back
+ servings

Roughsnuff Vegetarisk Sennepssild

5 fra 6 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Frokostret
Køkken Dansk, Jul, Påske, vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 stk aubergine

Lage

  • 2,5 spsk Sukker
  • 3 spsk salt
  • 3,5 dl vand
  • 3,5 dl øl Rough Snuff eller en smagfuld Belgisk Ale
  • 2 stk Laurbærblade
  • 2 spsk Lagereddike

Sennepsmarinade

  • 250 g Creme Fraice 38%
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 spsk grov sennep
  • 1 spsk Sukker
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 bundt dild friskhakket
  • gurkemeje om du vil den skal blive mere gul

Sådan gør du
 

  • Samle alle ingredienser

Lage

  • I en stor gryde kommer alle ingredienserne til lagen. Rør godt sammen og kog op. Lad den simre i 10 minutter

Aubergine

  • Hvis du vil at den skal ligne silden mest muligt skal du skrælle den - men det er ikke nødvendig for smagen. Del den i 2 på langs. Skær de så i 6 mm tykkelse, det er en perfekt tykkelse Det nemmeste er at bruge en mandolin.
  • Fisk op krydderierne og hæld auberginerne ned i lagen. Lad de koge i 5-7 minutter til de er lidt gennemsigtige
  • Lad de afkøle.

Sennepsmarinade

  • Bland alle ingredienser sammen
  • Bland aubergineskiverne godt ind i marinaden, og lad den trække 2-3 timer, eller helst natten over.
  • Server på rugbrød med lidt rødløg, kapers og dild til pynt
Keyword Madretter med øl, Vegetar
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var