60gbrødraspeller så meget som behøves for en fast burger
1stkLøg(valgfrit til karamelliseret løg)
1tskSukker(valgfrit til karamelliseret løg)
Sådan gør du
Samle alle ingredienser
Bland alle ingredienser ind i den hakkede kylling fars rigtigt godt. Bland det godt sammen med hænderne og form dem til gode burgere. Du burde få 4-5 stks. Dæk og sæt i køleskab i 30-60 minutter.
Mens de køler laver du de karamelliserede løg. Skær løg i tynde skiver og steg på lav varme i en pande sammen med 1 spsk olie. Steg de i ca 10 minutter til de bliver myge. Strø lidt salt samt 1 tsk sukker over og lad det stege videre i 5 minutter til de er karamelliseret
På en varm grill steger du kyllingen. Jeg starter i et grøntsagsfad så de er 100% faste i kødet, før jeg lægger de på risten. Steg de i 7-10 minutter, alt efter tykkelsen. Vil du have ost på, læg den på når du vender dem.
Samle burgeren med dit favorit tilbehør og løg. Server!
Jeg steget også skind fra 4 kyllingeoverlår så de blev sprøde og brugte det på burgeren også. Det er selvfølgelig valgfrit
Keyword Fjerkræ, Grill, Madretter med øl
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var