Go Back
+ servings

Sunshine Ølsyltede Sild

5 fra 4 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 32 minutter
Ret Frokostret
Køkken Dansk, Påske
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 8 stk Sildefileter
  • 3 dl eddike
  • 3 dl øl brugte sunshine fra Midtfyns Bryghus
  • 200 g Sukker
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk Allehånde
  • 1 tsk dildfrø
  • 1 stk Laurbærblad
  • 1 stk Rødløg
  • 2 tsk røde peberkorn
  • 2 tsk hel sort peber
  • 1 stk citron skal og saft

Sådan gør du
 

  • Samle alle ingredienser
  • Rens sildefileter, og skær af finnen om det ikke er gjort
  • Kom eddike, vand, laurbærblade, hvidløg, peberkorn, allehånde, dildfrø, og løg i en gryde og lad det koge i 8 minutter. Tilsæt sukkeret lidt af gangen, og smag på lagen ind imellem, og stop hvis den bliver for sød. Hvis lagen smager godt, så gør de færdige sild det også.
  • Sildene kommes i den kogende gryde, der kommes låg på, og der slukkes for blusset.
  • Sild og lage kommes i køleskab efter endt nedkøling.
  • Serveres med rå hakket løg, kapers, frisk dild, og groft rugbrød, samt noget af den dejlige lage.
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var