Samle ingredienser
Rids lammeboven i harlekintern på fedtsiden. Drys salt over. Vend boven
Pil basilikum, rosmarin og timian fra kvistene. Hak basilikum og timian, som drysses over lammets kødside
Drys hakket skalotteløg, hvidløg, basilikum blade og citronskal, over lammets kødside. Hæld saften fra citronen over, samt drys salt og peber over.
Rul sammen lammeboven. Det skal være så stramt som muligt, og bind kødsnoren stramt også. Da holdes porchettaen samlet under grilningen
Grill Lammeporchettaen på inderekte varme. Ved en temperatur på 160-180 grader skal den grilles i ca 1,5 timer afhængig af størrelse. Kernetemperatur skal være 62 grader. Vi har en rotissiere så det er nemt. Har du ikke en rotissiere, så vender du porchettaen hvert 20 minut.
Placer drypbakke med ingredienserne til ølsauce under porchettaen. Hæld væde fra dypbakken over hvert 20 minut
Mens porchettaen hviler kan du lave saucen færdig. Vi blendet det som var i drypbakken og det blev en fantastisk sauce
Vi serverede med nykartofler og salat. Men du kan også servere som sandwich