røgflishickory eller kirsebær. Valgfrit om du vil røge!
Cremet sennep-dild sauce
1spsktørret sennep
1 spskcitronsaft
175gmayonnaise
80gcreme fraiche
65ggrov sennep
2spskdildfersk
1tskBrunt sukker
Sådan gør du
Samle ingredienser
Valgfrit: Læg træbidder i øl en halv time om du vil røge. Brug hickory eller kirsebær
Rens kyllingen indvendig og udvendig.
Lav rubben
Rub kyllingen
Fyld holderen med øl, friske blade af dild og den overskydende rub. (Om du bruger dåse, drik halve dåsen og put rub og dild i dåsen.
Sæt kyllingen på dåsen
Grill kyllingen i en time og kvarter til 1 og en halv time til den er færdig. Om du stikker en gaffel i låret på kyllingen og det kommer klar væske ud, er den færdig
Cremet sennep-dild sauce
Læg den tørrede sennep og citronsaften i en skål. Pisk med en gaffel til det bliver en lind pure. Lad den hvile i 3 minutter.
Tilføj mayonnaise, cremefraiche, grov sennep, dild og sukker. Rør sammen. Smag til med salt, peber og eventuelt mere citronsaft.
Server med kartofler og sauce
Noter
Efter inspiration af Steven Raichlen
Keyword Fjerkræ, Grill, Madretter med øl
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var