Kog kartofler med 3 gang så meget salt som du vanligvis bruger. Du koger de med skrællet på og i ølfonden. Har du ikke lavet fond fra bunden? Bland 50/50 med porter og vand og dobbelt dose terning/bæger med grøntsagsfond.
Skræl kartofler og ryg dem. Du kan ryge de i grillen, eller jeg gjorde det nemt. Jeg tog min smokepin, satte den ind i en papkasse jeg havde for hånden - (kassen til stout øl fra Midtfyn. Satte kartoflerne i en si oppe på et par klodser og lod den få en stk smokepin. Men som sagt du kan ryge de i en gryde, eller på grillen. Det findes mange måder beskrevet her på det store internet.
Du kan bruge de med en gang, eller de får endnu bedre røgsmag om du lader de ligge natten over
Kog æg til de er smilende (i kogende vand i 6,5 til 8 minutter) Køl af
Ramsløgsmayo
tag 1 æg i beholder til stavmixer. Hæld 2 dl olie over. Sæt stavblender i bunden i beholderen og tænd. Så vil den begynde at tykne, og du trække den op og efter 1 minut har du en mayo.
Hak ramsløg, skvis lidt citron og smag til med salt og peber.
Anretning
Steg brødet i smør.
Anret med skivede kartofler, ramsløgsmayo og lidt klippe purløg. Nyd det!
Keyword Madretter med øl, Vegetar
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var