Tilsæt gulerod, kålrabi, butternut squash, løg og laurbærblade. Lad de stege i 4-5 minutter. Reducer varmen til medium/lav.
Læg låg på og lade de stege videre til det er næste møre. 15.20 minutter. Rør rundt ofte, så de ikke brænder sig fast.
Fjern rodfrugtene fra gryden, så du kan lave sauce. Eller lav saucen i en ny gryde
Sovs
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt melet gradvis og rør godt ud. Bland fløde og 3 ølfond i en kande. Pisk det gradvis ind i melet og vær nøje med at piske alle klumper ud. Tilsæt så ekstra fond hvis den er for tyk
Tilsæt rodfrugterne og lad det hele simre til rodfrugterne er helt møre.
Server
Varm tarteletter, og fyld de op, pynt med grønt!
Keyword tartølet
Har du prøvet opskriften?Lad os vide hvordan den var