Lav porterfond. Brug din hjemmelavede vegetarfond og bland 50/50 med porter, eller brug 200 ml porter, 200 ml vand og bland med 2 bæger knorr vegetarfond - eller andre mærker.
Skær paprika i terninger. Hak løg og hvidløgsfed fint. Skær chili i tynde ringe. Hak persille.
Sauter løg i en stor gryde på medium varme med 2 spsk. olivenolie i 5 minutter, indtil den er gennemsigtig. Tilsæt chili og hvidløg og sauter i yderligere 1 minut.
Tilsæt marineret jackfrugt og peberfrugt i gryden, og sauter i 5-10 minutter. Rør lejlighedsvis. Hvis jackfrugten sidder fast i bunden af gryden, skal du deglasere lidt ølfond og skrabe det løst.
Tilsæt spidskommen, timian, oregano, persille, salt og en god knivspids peber og rør godt.
Derefter tilsættes halvdelen af ølfonden og rør grundigt - eventuelt deglasere på nyt og lad det koge ind et par minutter.
Server med guacomole, nachochips og creme fraiche.